Luxus a rustikální styl: Nábytek snů

Hledáte jedinečný a stylový nábytek pro váš byt či dům? Nábytek, který vás svým rustikálním kouzlem a kvalitou zahřeje u srdce při každém pohledu? V takovém případě jste právě nalezli to pravé!

Naše nabídka nábytku obsahuje rozsáhlé kolekce, které přesně splní tento účel a mnohem více. S nábytkem těchto kolekcí vnesete do vašeho domova nadčasovou klasiku, se starožitným tónem.

Mezi kolekce tohoto luxusního rustikálního nábytku patří: Kolekce Teressa, Amalia a Paloma.

54-single-default

104.120 Hall cabinet det 164.120 Console det

 

Tyto kolekce nábytku mají mnoho společného a proto sem nemusíte bát je mezi sebou kombinovat. Jedná se o zakázkový rustikální nábytek, který si uzpůsobíte svým potřebám. Tento nábytek je vyroben z masivu bukového dřeva, chráněného kvalitní dřevěnou dýhou, jejíž struktura dřeva vytváří jeho charakteristicky vzhled. Na výběr jsou k dispozici tři barevné varianty: Třešeň, Ořech, Bílá barva. Vzorky dřeva pro tyto kolekce a stejně tak některé kousky tohoto nábytku si můžete prohlédnout osobně v našem showroomu v Praze a ve svém výběru se tak případně ujistit. Vzorky čalounění jsou zde samozřejmě také.

panamar_sample_1 vzornik_cal_pan_1

Každá tato kolekce má svůj charakteristický detail, který dotváří osobité kouzlo nábytku a udá charakter místnosti.

Pro jasnější představu a usnadnění výběru, bychom Vám rádi ve stručnosti tyto kolekce představili.

Kolekce Teressa

505.115 Chest of drawers

 

Charakteristickým rysem kolekce Teressa je kombinace odstínů dřeva, kde tmavší odstín tvoří viditelní rám a je podkladem pro dekorativní detail. Struktura dřevěné dýhy zde má často opodstatněný směr.

Její jedinečný vzhled, připomínající starožitný nábytek, ocení zejména milovníci detailu a klasiky. Precizní řezbářská práce dělá z každého kusu masivního rustikálního nábytku Teressa osobité dílo.

Mezi dominanty kolekce patří zejména stolky Chippendale - jak velké rozkládací jídelní stoly tak malé příruční odkládací stolky. Nesmíme opomenout originální rustikální komody či úžasné masivní noční, konzolové, konferenční a psací stoly Teressa a další nábytek klasických stylů s nádechem romantismu.

luxusni-rustikalni-nocni-stolek-teressa-z-masivu 401.115 Dining table 861.000 Tv table 165.060 Pedestal table

Kolekce luxusního rustikálního nábytku Teressa ZDE.

Kolekce Amalia

731.140 Sideboard

Romantický nábytek starožitného vzhledu s dlouhodobou výdrží, aneb kolekce Amalia. V této luxusní kolekci převládají zahnuté romantické tvary a světlý výrazný dekor.

Pokud jste příznivcem rustikálního stylu bydlení, ale klasický rustikální nábytek na vás působí až moc masivním dojmem, kolekce Amalia je přesně tím co hledáte. Dominantou kolekce jsou překrásné masivní vitríny, rustikální rohové vitríny, jídelní stoly a stylové židle, rustikální komody z masivu a různé skříňky nebo stolky z masivu bukového dřeva s luxusním povrchem.

luxusni-rustikalni-skrinkabotnik-teressa-z-masivu 701.140 Tv table_1 714.074 Chest of drawers luxusni-rustikalni-nocni-stolek-amalia-z-masivu

Kolekce luxusního romantického nábytku Amalia ZDE.

Kolekce Isadora

luxusni-rustikalni-televizni-stolek-isadora-i 

Pro tuto kolekci krásného rustikálního nábytku je typický vyřezávaný detail a ozdobné sloupky antických tvarů. Tyto výrazné detaily se zajisté postarají o luxusní vzhled interiéru.

Kolekce tohoto nábytku není oproti zbývajícím nijak veliká, ale zajisté si také zaslouží své místo na výsluní a není problém jej doplnit jinými kolekcemi.

Rustikální nábytek kolekce Isadora ZDE.

Kolekce Paloma

117.125 Hall cabinet_1

O fous méně romantický nábytek, ale jasný představitel rustikálního nábytku. Opět zde hraje roli směr vláken dřevěné dýhy, vytvářející požadovaný dekor. Nábytek zdobí hranaté úchytky, padnoucí i do modernějšího prostředí.

 Rustikální nábytek této kolekce padne i do stylově odlišně zařízeného interiéru, což je jeho jasnou výhodou. Pokud hledáte kvalitní rustikální nábytek z masivu padnoucí do většiny interiérů, jste na správném místě! Stylový rustikální stolek, masivní příborník i rustikální komoda. To a mnohem více v této kolekci rustikálního nábytku Paloma!

luxusni-designovy-konferencni-stolek-paloma-obdelnikovy- luxusni-designovy-pribornik-paloma-110130cm luxusni-designovy-botnik-paloma-8863cm-nizky

Kolekce designového nábytku Paloma ZDE.

Tyto kolekce rustikálního nábytku, často s romantickým nádechem jistě nezklamou žádného zákazníka. Jedná se o vysoce kvalitní nábytek z masivu, s dlouholetou výdrží a ohlasy na něj jsou velice kladné. Přesvědčte se sami a zařiďte svůj interiér tímto dokonalým nábytkem, zajišťujícím teplo domova.