Osvětlení a design: Stylové stolní lampy

Období sychravého počasí se blíží nepřehlédnutelnou rychlostí a je tedy načase se na tuto skutečnost připravit. Chladné a deštivé počasí se podepisuje na naší náladě a teplota interiérového osvětlení je tím pravým lékem. Rádi bychom Vám představili zlomek z naší nabídky interiérového osvětlení, kterým se bude pyšnit každý interiér. 

Tmavé kouty a temné chodby jsou minulostí. Naše překrásná stolní svítidla dodají prostoru na stylu i přepychu. Prohlédněte si kompletní nabídku stolních lamp, nejrůznějších stylů, velikostí a barev, které zajistí hřejivé teplo domova.

57-single-default

Keramické lampy

Keramické stolní lampy jsou nestárnoucí klasikou a jejich nabídka tak přirozeně musí být bohatá. A bohatá také je!

Pouhým kliknutím na fotografii lampy se dostanete přímo do produktu lampy na našem e-shopu a její koupě je tak v minutce, bez zdlouhavého hledání.

Tyto keramické lampy již ve velkém množství prošly naším showroomem a máme tak to potěšení Vám je představit na vlastních fotografiích, pořízených přímo v showroomu v Praze na Francouzské ulici.

1_4 47391956_2220148104867418_7993670475639160832_n IMG_20190410_131227
IMG_20190410_131346 ssssss IMG_20190410_131209

Skleněné stolní lampy

Skleněné lampy jsou elegantní a jsou svou transparentností často neutrálním doplňkem, který padne k jakékoliv barvě i stylu nábytku. Provedení jsou přesto překrásná a jejich výběr tak není nijak ulehčen. Podstavy a stínidla jsou u skleněných lamp často určujícím faktorem, které jejich výběr specifikují.

luxusni-sklenena-stolni-lampa-deliqo-58cm_1 luxusni-stolni-lampa-glass-diamond-74cm_1 sklenena-stolni-lampa-lucca-69cm_2 stylova-stolni-lampa-sancerre-63cm

 

Dřevěné stolní lampy

Dřevěné stolní lampy a noční lampičky mají jednodušší dekor i tvar, ale jsou neopomenutelnými představiteli stolního osvětlení. Noha z masivního dřeva a příbuzných materiálu se nejčastěji kombinuje s přírodními stínidly a nenarušuje tak přírodní charakter tohoto interiérového osvětlení.

stolni-lampa-stylu-provence-myra- designova-stolni-lampa-kansas-75cm stylova-lampa-rattan-80cm

 

34963413_2091019727780257_7304136982622371840_n

Kovové stolní lampy

Kovové lampy jsou neopomenutelným představitelem klasických pracovních lamp. Nabídka těchto svítidel se však nesoustředí pouze na pracovní lampy, ale lampy a lampičky všech designů které vás jen napadnou, s jedním společným znakem, kovovým tělem. U kovových svítidel naleznete také často i kovový širm, který sice nepropustí příliš světla, ale jeho osvětlení zajistí osobité prolínání světelných paprsků a stínů.

luxusni-bankerska-lampa-brasso-47cm designova-lampa-disk-brass-65cm luxusni-niklova-lampa-s-tweedovym-stinidlem-fountains luxusni-medena-lampa-cobre-60cm_1

Skladové novinky

V posledních dnech nám do showroomu přibyly překrásné kousky stolních a nočních lamp. Převládají keramické stolní lampy skladem, ihned k odběru či odeslání. Naše skladové zásoby těchto skvostných lampiček jsou omezené, ale žádný strach, objednání u dodavatele není problém.

stylova-kovova-lampa-lilian-47cm-provensalsky-styl (2)

Okouzlující je kovová lampička Lilian, které je jediná svého druhu a milovníci provence bydlení si u ní jistě přijdou na své. Jistě skvěle poslouží také jako noční lampička.  Provence lampička Lilian.

luxusni-keramicka-lampa-ariel-51cm luxusni-keramicka-lampa-diana-51cm
Art-deco bílá lampa Ariel Art-deco černá lampa Diana

 

Art-deco bydlení jistě vřele uvítá následující luxusní osvětlení, v podobě art-deco stolních lamp Diana a Ariel.

designova-lampa-beige-cristal-46cm

 Poutavý design poskytuje také tato luxusní skleněná lampa Beige Cristal, která i přes svůj název, září spíše růžovým odstínem a tělem tvaru skleněné koule. Stínidlo má tato lampička také nepřehlédnutelných kvalit. Sametový povrch stínidla skvěle doplňuje její už tak velice poutavý vzhled a potvrzuje luxus tohoto osvětlení.

stylova-porcelanova-stolni-lampa-manuela-68cm_1

Porcelánová stolní lampa Manuela a její bílé stínidlo působí elegantním vzhledem, který se neokouká. Krásná bude jistě v setu jako noční lampa, zdobící postel po obou stranách.

luxusni-lampa-woven-70cm-kozeny-vzhled luxusni-ramecek-na-fotografie-woven-24cm-kozeny-vzhled_1

 

Poslední a neméně důležitou novinkou našich skladových zásob svítidel je exkluzivní lampa Woven s elegantním povrchem skládaným z pruhů umělé kůže. Pláty umělé kůže jsou krémové barvy a bílý širm je tak k tomuto jinak bronzovému vzhledu stylovou jistotou. Navíc je k lampě k dispozici stylový fotorámeček stejného dekoru, kterým bude výběr doplňku i osvětlení kompletní.

Tímto jsme Vám představili pouze zlomek našeho sortimentu a tyto kousky každý den přibývají! Neváhejte tak, a potěšte se naší nabídkou stylového nábytku a stylových doplňků na malvarosa.cz

Váš tým Malvarosa