Váza pro stylový interiér

uvodclanek

Váza je samozřejmostí každé domácnosti a určitě nemá jen praktické využití. Design vázy doplňuje interiér a dává Vám široké možnosti právě při zařizování a ladění krásných detailů vašeho interiéru.

Skleněné Vázy

sklenene vazy

Skleněné vázy jsou klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Elegance a jednoduchost skleněných váz nechají vyniknout na kráse všem kyticím a zároveň je stylově doplňují.

Keramické vázy

keramicke vazy

Keramické vázy nabízejí rozličné tvarové možnosti, ale především bohatý výběr barev. Oživení interiéru barevnou keramickou vázou je skvělý nápad. A proč jen jedna váza? Originální jsou celé sety keramických dekorací, které Vám umožní ladit interiér do jednoho designu, tedy alespoň co se keramických dekorací týče. Oblíbené barevné keramické vázy jsou žluté, zelené, pastelově zelené či modré, tyrkysové, bílé, zlaté, stříbrné, černé, červené a další barvy a barevné kombinace.

Kovové vázy

kovove vazy

Méně běžné jsou vázy kovové. Tyto vázy se používají zejména pro kytice sušené a umělé květiny. Jejich vzhled je nejčastěji zlaté či stříbrné barvy, tvaru se ale meze nekladou.

Terakotové vázy

terakota

Terakotové neglazované vázy představují většinou velké a zejména těžké vázy, které se skvěle hodí pro postavení na podlahu a opravdu stylově zaplní prázdná místa a kouty.

Nabídka stylových váz k objednání online, na Malvarosa.

zaver

Tým Malvarosa