Kvalitní italský nábytek

uvod

Nábytek od italských mistrů můžete mít doma i Vy. Nábytek Malvarosa Vám nabídne to nejlepší z nejlepšího, z řad klasického nábytku. Obsáhlé kolekce nábytku od italského výrobce, který si zakládá na kvalitě, preciznosti a kvalitních materiálech.

Každá kolekce nábytku má svá specifika, které ji charakterizují. Ať už se jedná o ozdobný zubořez, ozdobnou rytinu, nebo zlaté zdobné linky.

Klasický nábytek italské výroby v tomto případě představuje dýhovaný nábytek, barev třešeň, ořech a bílá (slonová kost). Nábytek je vyráběn převážně z masivního dřeva, ostatní části mají povrch opatřený kvalitní dřevěnou dýhou. U kvalitního zpracování nemůžou chybět ani pojezdy zásuvek s tlumeným dovíráním. Povrch se liší dle jednotlivých kolekcí a je matný, pololesklý/polomatný, nebo lesklý.

Rádi bychom Vám tyto luxusní kolekce nábytku představili:

 pruh2

Nábytek kolekce Isabelle – ořech / slonová kost

Začneme s kolekcí, která je opravdu univerzální a přesto okouzlující. Klasický nábytek kolekce Isabelle v bílé barvě (lehký odstín slonové kosti) představuje jednoduchost a eleganci. Nabízí bílý nábytek do ložnice, který je specifický ozdobnou hnědou linkou, lemující hrany tohoto nábytku. Nábytek má mosazné kování a matný povrch. Tato kolekce Vám umožní vytvořit také stylovou Provence ložnici.

isabellebila

Bílá kolekce Isabelle nabízí bílý ložnicový nábytek – bílé postele, bílé noční stolky se zásuvkami, bílé komody, luxusní šatní skříně, bílý toaletní stolek i psací stůl a další.

isabellebila2

Kolekce Isabelle ořech však nabízí mnohem více. A to sice nábytek do ložnice, ale také obývacího pokoje, pracovny/kanceláře a jídelny, vše v barvě dřeva ořech. Neváhejte nás kontaktovat, rádi nabídku upřesníme. Nábytek Isabelle ořech se skvěle hodí také pro rustikální interiér.

Isabellehneda

nost

Rustikální předsíňová sestava Isabelle - různé sestavy předsíní k dispozici (věšákové stěny, lavice, truhly, skříně a skříňky, zrcadla)

pruh3

Nábytek kolekce Sophia – třešeň / slonová kost

Tato kolekce už představuje honosnější dekor v podobně zlatých linek a ozdobných zubořezů. Je k dispozici v barvách třešeň a bílá (slonová kost).

sophialoznicebila

sophialoznicetresen

Hnědá varianta Sophia také zastoupí rustikální nábytek, svou ozdobností však není problém vytvořit až zámecký interiér. Klasický nábytek Sophia má pololesklý povrch. Nabízí rustikální/klasický nábytek do ložnice, obývacího pokoje, pracovny/kanceláře a jídelny. Luxusní psací stůl, knihovny, vitríny, jídelní stoly, komody, postele, toaletní stolky, noční stolky a další. Kvalitní dýhovaný nábytek z masivu.

sophiajidelna

Rustikální jídelna Sophia třešeň nabízí velký rustikální příborník, i příborník menší, který se dá spojit s luxusní rustikální vitrínou. Kolekce nabízí luxusní rustikální jídelní stoly a samozřejmě také rustikální jídelní židle čalouněné.

sophia jid bia

Luxusní bílý nábytek do jídelny Sophia vytvoří téměř zámecký interiér. Na obrázku můžete vidět luxusní bílou rohovou vitrínu, klasický skleník, bílý široký příborník a set jídelní stůl se židlemi.

sophiapracovna

Luxusní rustikální pracovna a kancelář Sophia nabízí luxusní rustikální psací stůl z masivu, rustikální knihovny a stylová kancelářská křesla.

sophia prac bila

Luxusní klasická pracovna a kancelář Sophia nabízí luxusní bílý psací stůl z masivu, bílé knihovny a stylová bílá kancelářská křesla.

soph ob hneda

Luxusní rustikální obývací stěna Sophia třešeň - rustikální TV stolek 140/170cm, prosklené obývací vitríny, skleníky

soph ob bila

Luxusní bílá obývací sestava Sophia - bílý TV stolek 140/170cm, prosklené obývací vitríny, skleníky, bílý konferenční stolek, bílý příruční stolek

pruh3

Nábytek kolekce Ricardo – ořech / slonová kost

Luxusní nábytek s lesklým povrchem a VIP zaoblenými tvary. Zdobná rytina je pro tuto kolekci charakteristická. Ricardo ořech představuje luxusní rustikální nábytek do obývacího pokoje, pracovny, jídelny i ložnice. Luxusní dýhované TV stolky, nejrůznější prosklené vitríny (skleníky) vč. vitríny rohové, velké luxusní příborníky, zrcadla, postele, noční stolky, komody, 2-6ti dveřové skříně do ložnice, psací stolek a další luxusní klasický nábytek italské výroby.

ricardotv

Luxusní rustikální televizní stěna VIP Ricardo. Luxusní obývací vitríny, TV stolky a stolky konferenční a příruční.

ricardojidelna

Klasický rustikální nábytek do jídelny VIP Ricardo ořech.

ricardojidelnabila

Klasický bílý nábytek do jídelny VIP Ricardo. Bílý klasický interiér.

ricardo loznice

VIP rustikální komody, noční stolky, postele i velké šatní skříně Ricardo - barva ořech, lesklý dýhovaný nábytek z masivního dřeva.

ricardo loz bila

VIP bílé komody, bílé noční stolky, postele i velké šatní skříně Ricardo - barva bílá (slonová kost), polomatný dýhovaný nábytek z masivního dřeva. Luxsní bílý interiér ložnice.

pruh2

Toto a mnohem více k objednání na Nábytek Malvarosa.

Dodací termíny se u tohoto nábytku pohybují v rozmezí 2-6 týdnů. Některé i větší kusy nábytku jsou dodávány v jednom kuse, jiné jsou naopak demontované. Tuto infromaci naleznete vždy u daného produktu.

Ukázky z těchto kolekcí nábytku si také můžete osobně prohlénout v našem showroomu. V případě nějakých dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Tým Malvarosa