Luxusní čalouněné postele se širokým výběrem čalounění

Zakázkové luxusní postele:

uvod

Spaní jako v bavlnce a nejen to. Luxusní zakázkové postele našeho výrobce okouzlí také svým vzhledem. Unikátní hladká/drukovaná/prošívaná čela těchto postelí Vás okouzlí na první pohled. Výběr je široký a každý tak může vybrat podle svých preferencí.

280v 280vv 280vvv

Tento španělský výrobce vytvořil velmi rozsáhlou nabídku čalouněných postelí, aby poskytovaly to nejlepší pohodlí a nejlepší design. Rozšířena je také nabídka čalounění, aby měl zákazník k dispozici dostatek barev a textur a mohl si vytvořit svůj vlastní a jedinečný design ložnice.

651 MARTINA HEADBOARDjjjjj 690 Desire Headboard Untitled 10ddd

 

Na následujících dvou forografiích si můžete prohlédnout vzorky čalounění, která se pojí s výrobou těchto zakazkových postelí. Na výběr jsou tři cenové kategorie A, B, C, které obsahují různorodá čalounění i barevné varianty.

Vzorník čalounění 1

Vzorník čalounění 2

Zobrazené vzorky čalounění si můžete také osobně prohlédnout v našem showroomu v Praze, na adrese Francouzská 72.

Untitled 9

Luxusní manželská postel Berlin Mural, s čalouněným čelem širokým 3m! Zde na fotografii se zakázkovým čalouněním GL2 Ivory (samet).

Tyto luxusní postele na míru lze ve většině případů vyrobit pro matrace od šířky 140x200cm až po rozměr 180x200 cm (tedy rozměry 140x200, 150x200,160x200 a 180x200 cm). V některých případech lze postel vyrobit i v rozměru 90x200cm, i například s kratším lůžkem, pro matrace délky 190 cm. 

Některé modely nabízejí i menší rozměry a poslouží tak jako jednolůžkové postele. Jednolůžková postel je nejčastěji využívána jako dětská postel do dětského pokoje, nebo jako postel pro hosty, případě pro příležitostné spaní do pracovny apod.

Untitled 8

Všechny tyto čalouněné kvalitní postele lze také vyrobit s úložným prostorem. Jednotlivé čalouněné postele s úložným prostorem, i bez úložného prostoru, vždy najdete pod samostatnými kartami produktů.

Untitled 10

Luxusní čalouněná manželská postel Nora 160x200cm, na fotografii se sametovým čalouněním GL2 Ivory. K dispozici také jako postel s úložným prostorem.

Untitled 2

Dvoulůžková čalouněná postel Leonor se 153cm vysokým čalouněným čelem s drukováním, je čalouněna sametem barvy Navy Blue.

Designová postel Telma - katalog

Stylová manželská postel Telma pak může kombinovat dva odstíny, v tomto případě je zvoleno Templo Crudo a Taupe.

Designová postel Margot - katalog

K dispozici jsou i některé barevně pestřejší provedení postele, jako je například postel Margot. V tomto případě se ale jedná o jediné dostupné provedení a jednotlivé barvy tak nelze volit z nabídky. Tato moderní postel kombinuje barvy světle šedá, tmavě šedá, žlutá a krémová.

Untitled 14

Luxusní dvoulůžková postel Carmina, v barevném provedení C - Agua Marina

Všechny tyto postele bez úložného prostoru mají bočnice výšky kolem 25 cm a součástí jsou vnitřní kovové příčnice se dvěma středními nohami pro podporu roštů a matrací.

Rošt není součástí těchto postelí. V naší nabídce ale naleznete kvalitní postelové rošty přímo od tohoto výrobce a variantu roštu si tak můžete zvolit podle svého. Tyto rošty mají kvalitní železný rám a dřevěné lamely a bez problému unesou velké hmotnosti. Pokud hledáte něco s extra nosností, varianta čalouněného roštu je tou pravou. Všechny tyto rošty jsou k dispozici i samostatně a s doobjednáním nohou z nich máte jednoduché, například provizorní lůžko.

Untitled 15 Untitled 16 Untitled 17

Postele ve variantě s úložným prostorem jsou vybaveny plynovým zvedacím mechanismem, který si poradí i s opravdu těžkými matracemi. Součástí je tedy zvedací divan a žádný rošt již není potřeba.

uloz prostor

Nový katalog je plný novinek a nových kolekcí, pro všechny prostředí, které jsou založené na inovacích, designu, kreativitě a kvalitě produktů.

Nemusí to být pouze o postelích, přeci jen pro zařízení ložnice je toho potřeba trochu více. Sortiment nábytku a doplňků, které vidíte na fotografiích, je také k dispozici. Kontaktujte nás prosím a rádi Vám upřesníme další detaily.

Designové postele a nábytek od španělského výrobce.

Můžeme také doporučit opravdu kvalitní španělské matrace od tohoto výrobce. Luxusní matrace na Malvarosa, k objednání online!

Tým Malvarosa