Jedinečná modulární knihovna z masivního dřeva

60184-11_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

I navzdory tomu, že jsou dnešní domácnosti doslova přeplněny různorodou elektronikou, knihovna je stále nedílnou součástí většiny obývacích pokojů. Milovníci knih určitě neudělají chybu pořádnou knihovnou z masivního dřeva, která jim dokáže poskytnout dostatečnou oporu pro všechny knihy i dekorace. Masivní knihovna se samozřejmě také může pochlubit výrazně delší životností na rozdíl od nábytku vyrobeného z dřevotřískové desky.

60184-13_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Maximální variabilita

Modulární knihovna je jedinečná tím, že nabízí mnohonásobně více možností, než knihovna klasická - ta je již předdefinována v tom, jak má vypadat a kolik místa vám v obývacím pokoji bude zabírat. Díky tomuto specifickému systému modulů si můžete vytvořit dokonalou knihovnu na míru. Výběr z jednotlivých dílů je skutečně rozmanitý.

60184-14_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Pak už záleží jen na vás, jak si přejete, aby se vám knihovna přizpůsobila. Někdo preferuje otevřené police s knihami, díky nimž celý interiér působí útulně. Jiný pak dává přednost uzavřeným dvířkám, aby na knihy nesedal prach. Modulární knihovna vám umožní obě tyto varianty zkombinovat.

60184-15_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Moduly se dají šikovně poskládat i tak, aby z nich vznikla pro vás ideální obývací stěna. Vedle poliček a skříněk s dvířky se může taková variabilní obývací sestava doladit zásuvkovými boxy pro uskladnění drobných nezbytností.

60184-16_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Vitrína jako alternativa

Knihovna nemusí nutně sloužit jen jako úschovna mnohokrát čtených literárních děl. V knihovnách všech různých domácností se dají nalézt i jiné předměty, jako jsou například dekorace. Někdo si sem rád vystaví i dárky od svých blízkých nebo dokonce ocenění za vynikající sportovní výsledky. Pro všechny tyto vzácné předměty se dokonale hodí vitrína.

Nejmilejší dárky, dekorace a ostatní vaše cennosti budou bezpečně uložené za dvířky, ale přesto ně bude stále hezky vidět. Do vitríny se navíc nemusíte stydět umístit například ani lahev s nějakým luxusním likérem.

60184-17_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Co budete chtít v takové vitríně ukázat svým návštěvám, to už je jen na vás. Stejně jako u knihovny, i v případě vitrín si můžete vybrat přesně to, co vyhovuje vám a zároveň se také bude hezky vyjímat ve vašem interiéru. Dobrou volbou může být například koloniální vitrína Star, která je navíc vybavena několika praktickými zásuvkami. Jednou z variant je i vitrína v elegantním úzkém provedení, rovněž se řadou zásuvek.

60184-18_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Designově univerzální kolekce masivního nábytku

Modulová knihovna je součástí koloniální kolekce STAR. Jedná se o ručně vyráběný nábytek z masivního dřeva v teplých dubových barvách. Disponuje univerzálním designovým provedením, takže se hodí jak do rustikálních interiérů, tak i do těch modernějších. Určitě se nemusíte bát jej použít i tam, kde převažuje oblíbený industriální styl.

60184-19_moduly-star-2-v-kolonialnim-stylu

Většinové součásti modulu jsou vyrobeny ze dřeva stromu Mindi, který se nachází především v jihovýchodní Asii. Některé druhy lze objevit i v Jižní Americe. Dřevo Mindi (známo i jako Chinaberry, Melia nebo Lilac) se vyznačuje svou vysokou odolností vůči škůdcům. Má světle žlutou až bílou barvu, přičemž u jádra je zbarveno dočervena.