Jak vybrat TV stolek

9

Při zařizování nové domácnosti nebo při rekonstrukci přijde na řadu i otázka, jaký by byl náš ideální TV stolek. I přes to, že dnešní televize nejsou mohutnými krychlemi, víme, že nejlepší službu nám udělají TV stolky z masivu.

Jsou mezi námi i tací, kteří od nábytku vyžadují něco víc. Taková skříňka pod televizi dokáže splnit nejen funkci stolku na televizi, ale může posloužit jako šikovný úložný prostor na ostatní elektroniku. Vedle klasických stoků usazených na podlahu jsou na trhu k dispozici i TV stolky závěsné. Stejně tak můžete sehnat i závěsnou TV skříňku.

3

Velikost

Před výběrem je dobré zauvažovat o tom, co na takovém TV stolku všechno budete mít. V dnešní době má spoustu lidí vedle televize a přehrávačů ještě například reproduktory. Na všechny tyto věci je potřeba mít dostatek prostoru. Pamatujte také na to, že stolek musí být vždy širší, než samotná televize.

2

Materiál

Jak již bylo řečeno výše, ideální stolek pod TV je jistě z masivu. Na trhu je široká škála stolků z různých druhů masivního dřeva. Můžete si například vybrat stolek z exotického mangového dřeva nebo stolek ze dřeva bukového, které je vysoce ceněné pro svoji tvrdost. Televizní stolky z akáciového dřeva se zase mohou pyšnit svou krásnou povrchovou strukturou.

4

Design

U jakéhokoli druhu nábytku si všichni přejeme, aby dobře ladil se ostatním interiérovým vybavením - u televizních stolků to není výjimkou. Do klasických domácností se bude více hodit například televizní stolek v koloniálním stylu. Modernějším interiérům bude skvěle vévodit designový TV stolek z masivu.

8

Výběr správného televizního stolku si můžete usnadnit výběrem celé TV stěny. Můžete si tak zařídit například luxusní obývací pokoj s TV stolkem.

 6