Krásné vánoční dárky na Malvarosa

Na nákup vánočních darů není nikdy příliš brzo. U nás jsme se na Vánoce připravili velkými skladovými zásobami, abychom Vás mohli těšit krásným zbožím i v bezprostřední blízkosti svátků.

63-single-default

 

luxusni-dekorace-andelska-kridla-104cm-zlata-2ks luxusni-provence-taburet-chateau_1 luxusni-drevena-soska-buddha-suar-50cm luxusni-keramicky-taburet-pale-arrendajo-46cm

 

Prozatím je ale stále dostatek času, a i zboží k objednání lze doručit do Vánoc. Otevírá se Vám tím celá naše nabídka, a že je z čeho vybírat.

stylova-dekorace-kolonialniho-globusu-world stylovy-pelisek-pro-mazlicka-blue-velvet EXP030

 

Pokud se chcete předem informovat, zda se konkrétní dar stihne doručit do Vánoc, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu info@malvarosa.cz. Rádi zodpovíme vaše dotazy a ověříme dostupnost zboží.

Pro začátek bychom rádi zmínili luxusní vánoční ozdoby a dekorace, se kterými vánoční inspirace přijde sama. V naší kategorii vánočních ozdob a vánočních doplňků naleznete překrásné vánoční dekorace na stůl, vánoční ozdoby na stromeček, vánoční věnec a například krásné vánoční svícny. Vánoční výzdoba umí divy a v naší nabídce jistě vyberete. 

vanocni-ozdoba-green-hinge-8cm-sada-12ks vanocni-ozdoba-honeycomb-zlata-8cm-sada-12ks vanocni-ozdoba-red-glitter-10cm-sada-12ks luxusni-vanocni-koule-pink-champagne-10cm vanocni-ozdoba-infinity-zlato-stribrna-9cm-sada-8ks_2
vanocni-betlem-sada-4-figurek-18cm dekoracni-socha-andel-s-fletnou-42cm_1 vanocni-dekorace-sane-tazene-soby-62cm-zlate

 

Vytvořili jsme pro Vás speciální kategorii: STYLOVÉ DÁRKY, která obsahuje skladové zboží a zboží které je již například na cestě. U zboží v této kategorii máte jistotu, že bude do Vánoc doručeno. Dlouho ale nevyčkávejte, skladové zásoby jsou omezené!

Untitled 1_1 zlaty-fotoramecek-peacock-feather-10x15cm Untitled 2 stylovy-fotoramecek-white-dream-10x15cm

 

STYLOVÉ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Která žena by nebyla okouzlena krásnou šperkovnicí, fotorámečkem, či porcelánovou soupravou, které by dostala darem. V nabídce naleznete krásné porcelánové koupelnové soupravy s různým dekorem a k tomu padnoucí keramické dózy na kapesníky.

IMG_20190920_153136 IMG_20190920_153142
luxusni-sperkovnice-nini-s-achatovym-kamenem-12cm-cerna stylova-vinova-krabicka-s-achatovym-kamenem-21cm luxusni-sperkovnice-jade-28cm luxusni-sperkovnice-bluebe-s-achatovym-kamenem-15cm-modra

 


Pokud se chystáte na opravdu parádní dar, luxusní toaletní stolek můžeme jen doporučit.

luxusni-provence-toaletni-stolek-chateau-120cm-se-zrcadlem-a-sklenenou-deskou luxusni-toaletni-stolek-tiffany-z-masivu stylovy-provence-toaletni-stolek-belgravia INT5046

STYLOVÉ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE

Vybrat dárek pro muže bývá oříšek. U nás ale také vyberete, stáčí chvilku hledat. Zde jsou ukázky, které jako dar určitě nezklamou.

luxusni-rustikalni-nemy-sluha-m-vintage_2 vinoteka-na-stenu-4-lahve_1 stylovy-stojan-na-vino-gold-rope-25cm hodiny-charcoal-grey-80cm_1 moderni-nemy-sluha-niquel-135cm_1

         

Výběr je zatím velký, určitě ale není na co čekat. Skladové zásoby se tenčí a stejně tak i zásoby u dodavatele. Nemusíte se ale bát, kategorii VÁNOČNÍCH DÁRKŮ budeme aktualizovat, aby obsahovala zboží, které s jistotou dodáme do Vánoc.

Váš tým Malvarosa