Luxusní nábytek kolekce Teressa

Klasika a styl, z řad zakázkového nábytku

Obdivujete starožitný nábytek, ale preferujete koupi nového kvalitního nábytku? Pak je pro Vás španělský nábytek řady Teressa tím pravým! Nábytek Teressa skloubí kouzlo starožitného nábytku, s moderním šmrncem.

 Detail dýhováného nábytku řady Teressa, LED osvětlení

Jedinečný vzhled téměř zámeckého nábytku Teressa ocení zejména milovníci detailu a klasiky. Precizní řezbářská práce dělá z každého kusu osobité dílo.

Luxusní rustikální komoda Teressa 102cm

Nábytek kolekce Teressa je vyroben převážně z masivu bukového dřeva, chráněného kvalitní dřevěnou dýhou, jejíž intarzie vytváří jeho charakteristický vzhled, doplněný o zámecký dekor.

barevné provedení

Tento zakázkový nábytek pochází z dílen španělského výrobce, který nabízí výrobu ve dvou dýhovaných variantách: Třešeň (dýha), Ořech (dýha). Vzorky dřeva pro tyto kolekce a stejně tak některé kousky tohoto nábytku máme vystaveny v našem showroomu v Praze. Viz následující foto (vlevo Ořech, vpravo Třešeň).

 

 orech tresen4

Rustikální nábytek řady Teressa jistě nezklame žádného zákazníka. Jedná se o vysoce kvalitní nábytek z masivu, s dlouholetou výdrží a ohlasy na něj jsou velice kladné. 

  Untitled 1

Přesvědčte se sami a vytvořte teplo domova s tímto dokonalým nábytkem klasického stylu.

Kolekce tohoto luxusního nábytku je široká. Naleznete v ní nábytek do ložnice, nábytek do obývacího pokoje, i například předsíňový nábytek. Výběr je jen na Vás.

 

Tým Malvarosa