Moderní nábytek vysokého lesku - Kolekce Lauren

Luxusní nábytek kolekce Lauren Silver moderního designu. Moderní nábytek Lauren Silver představuje nábytek vysokého leskudřevěného dekoru – odstín stříbrná bříza. Ložnice Lauren Silver je perfektní volbou pro vytvoření krásného odpočinkového prostředí, které zvýrazňují jemné tóny tmavě namodralých a šedých barev, spolu s elegancí hladkých a zaoblených linií.

laur1

Luxusní nábytek Lauren Silver do moderní ložnice splní vaše představy. V kolekci Lauren Silver naleznete moderní komody, moderní noční stolky, luxusní moderní postele a šatní skříně. Také nesmí chybět moderní toaletní stolek s výklopným zrcadlem a zásuvkami.

laur2

Luxusní nábytek Lauren Silver nabízí také velmi komfortní užívání, díky kvalitním pojezdům zásuvek s tlumeným dovíráním i tlumenému dovírání dvířek.

laur3

laur4

Detail povrchu nábytku Lauren Silver - Dekor stříbrno/šedá bříza, vysoký lesk

laur5

Nábytek Lauren je dostupný také v barvě Sabbia – Ivory Birch, tedy v krémovém/pískovém odstínu dekoru březového dřeva.

laur6

Lauren Sabbia zatím nenaleznete v internetové nabídce, v případě zájmu o odstín Sabbia nás prosím kontaktujte. Ceny nábytku Lauren Sabbia odpovídají kolekci Lauren Silver, můžete tedy také objednat přímo nábytek Lauren Silver a pouze nás informovat o zvoleném provedení Sabbia - Ivory Birch.

laur7

laur8

Rádi Vám s výběrem pomůžeme také v kamenné prodejně v Praze, kde máme k dispozici katalogy k tomuto modernímu nábytku. Jsme k dispozici také na mailu info@malvarosa.cz a telefonním čísle 608 701 331. Těšíme se.

Tým Malvarosa