Luxusní Art-Deco nábytek kolekce Brujo

Untitled 1

S radostí Vám představujeme exkluzivní nábytek kolekce Brujo. Tato nová, elegantní a exkluzivní Art-Deco kolekce obsahuje stylové kousky nábytku pro vytvoření luxusního interiéru, který Vás neomrzí. Luxusní design tohoto nábytku zajišťuje tvrzené sklo v kombinaci s ocelí zlaté barvy. Spodní dekor skla zde často a velmi kvalitně imituje mramorový vzhled. V kolekci naleznete luxusní nábytek do ložnice, obývacího pokoje, jídelny i pracovny.

Vybírejte se široké nabídky designových stolků Brujo, v nejrůznějším provedení. Naleznete zde exkluzivní skleněné stolky bílé, černé i s mramorovým dekorem, vždy v kombinaci se zlatými kovovými doplňky.

Untitled 4 Untitled 3 Untitled 2

Detail skleněného provedení nábytku Brujo

V detailu je viditelné skleněné provedení tohoto designového nábytku Brujo, ať už se jedná o barvu bílou, černou, nebo o dekor bílého mramoru, a jeho propojení s kovovými zlatými součástmi.

Pokud toužíte po designovém toaletním stolku, můžete v této kolekci vybírat i ze stylových konzolových stolků, které ale budou okouzlujícím kusem nábytku také v moderní či Art-Deco předsíni a chodbě.

Untitled 6 Untitled 7 Untitled 5

Tato kolekce exkluzivního nábytku obsahuje také luxusní barové a jídelní stoly Brujo. Vaše jídelna se tak stane přepychovou záležitostí. V jídelně také nesmíme opomenout úložný prostor, který přeci nebude méně oslnivý… Luxusní příborníky Brujo nezklamou vaše představy a spolu s praktickým úložným prostorem budou designovou součástí interiéru jídelny, i například obývacího pokoje.

Untitled 8 Untitled 9 Untitled 10 Untitled 11
Untitled 12 Untitled 13

Tým Malvarosa