Rustikální nábytek z masivu: AMALIA - 15%

Luxusní nábytek kolekce Amalia je vyroben z masivu bukového dřeva, s kvalitním dýhovaným povrchem a ozdobným dekorem. Představuje nábytek na míru, jelikož barevné provedení je jen na Vás. 

Zde můžete vidět barevné varianty, ze kterých můžete u dřevěného nábytku Amalia vybírat. Na výběr je masivní nábytek ořech, nábytek třešeň, šedý nábytek a bílý nábytek z masivu. V případě odstínu ořech a třešeň se jedná o dýhovaný nábytek. U šedého a bílého nábytku pak o lakovaný nábytek z masivu bukového dřeva.

60-single-default

AKCE KVĚTEN / - 15 % / AKCE KVĚTEN / - 15 % / AKCE KVĚTEN / - 15 % / 

sampler_NEW1_1

V našem pražském showroomu naleznete některé vzorky tohoto nábytku a barevný odstín tak můžete vidět na vlastní oči.

Rustikální nábytek Amalia není jednoznačným zastáncem rustikální stylu, ale zastává také zámecký nábytek. Nábytek rustikální se však pojí s masivním dřevem, v tomto případě masivním bukem s dýhou. Součástí provedení nábytku může být i marketerie či intarizie, která vytváří stylový dekor tohoto luxusního nábytku pomocí dýhy.

a725

Nábytek do obýváku Amalia se dá skvěle kombinovat. Nachází se zde sortiment: luxusní rustikální knihovna masiv, prosklená knihovna, skleněná vitrína / prosklená vitrína s led podsvícením i rohová vitrína, televizní stolek masiv / stůl pod TV, malý stůl do obýváku, rustikální konferenční stůl a další nábytek ze dřeva.

70a7

Kombinací knihovny, TV stolku a vitríny vzniknou luxusní obývací stěny rustikálního stylu. Obývací sestavy vytvoříte kolekcí Amalia snadno a výsledek bude překrásný. Nemusí to být nutně pouze stěna do obýváku, ale vybavení celého obývacího pokoje.

Luxusní obývací pokoje vybavené masivním nábytkem Amalia, se slevou 15 % po celý květen!

aaaUntitled 3

Součástí obývacího pokoje může být jídelna či pracovna. Rustikální psací stůl z masivu a rustikální stůl a židle tak nemohou v této kolekci Amalia chybět. Luxusní rustikální židle ze dřeva je unikátní pro své zakázkové čalounění. Rustikální jídelní stůl vypadající jako starožitný stůl, vytvoří s židlemi Amalia dokonalý jídelní set. Dřevěný příborník Amalia bude také luxusní součástí interiéru.

Luxusní jídelny vybavené masivním nábytkem Amalia, se slevou 15 % po celý květen!

luxusni-rustikalni-jidelni-stul-amalia-iii-z-masivu-rozkladaci-kulaty

Nábytek do ložnice Amalia poskytne široký výběr ložnicového nábytku. Luxusní čalouněná postel Amalia z masivu okouzlí svým čalouněným čelem a zakázkovou výrobou. Tato dřevěná postel je nabízena ve více rozměrech.

X811.160 Headboard 451 

Do ložnice sestavy nabízí kolekce Amalia i postel v celodřevěném provedení a opět i zakázkové výroby. Rošt je k postelím Amalia dodáván ZDARMA.

Luxusní ložnice vybavené masivním nábytkem Amalia, se slevou 15 % po celý květen!

Untitleds 1

Rustikální komody z masivu Amalia naleznete ve více variantách. Rustikální komoda masiv může být nahrazena i zdobeným příborníkem Amalia, který také poskytne úložný prostor. Šatní skříň do ložnice je její neopomenutelnou součástí, u které kromě barvy volíte i velikost skříně, nebo spíše počet dveří. Velké šatní skříně tak nejsou s kolekcí Amalia žádný problém. Nesmíme opomenout zdobený rustikální noční stolek do krásné zámecké ložnice Amalia. Ložnicová sestava nábytku Amalia poskytne přepychový interiér.

Untitlefd w

Luxusní nábytek z masivu nemusí představovat klasický nábytek hnědých odstínů. Rádi bychom Vám zde představili bílé provedení zámeckého nábytku Amalia. Veškerý nábytek této kolekce lze vyrobit i v bílé barvě. Vznikne tak romantický nábytek bílý, který se může ztotožňovat i s: bílý nábytek provence. Luxusní bílá komoda je vyhledávaným sortimentem a zde jej máte i s osobitým dekorem. TV stolek bílý, knihovna bílá, jídelní stůl bílý a stejně tak i ostatní nábytek kolekce zakázkového nábytku Amalia, v bílém provedení. Knihovna bílá je k dispozici také jako bílá knihovna s dvířky a může tak plnit i funkci vitríny.

Untitsled 1

Dřevěné jídelní sety bílé jsou milovanou klasikou. Nyní jej s kolekcí Amalia pořídíte se slevou 15 %. Bílý jídelní stůl dokáže být přepychovou součástí jídelny, tím spíše s luxusním sezením do jídelny. Tento jídelní stůl kulatý lze roztáhnout do oválné podoby dle fotografie a místo k sezení navíc je tak kdykoliv k dispozici. Jídelní židle lze zakoupit i s područkami, jako stylové jídelní křeslo.

Untitled 8

Neváhejte a využijte květnové slevy 15 % a zařiďte si domov přesně podle vašich představ se zakázkovým nábytkem kolekce Amalia!

S luxusním nábytkem Amalia se neopomenutelně pojí i kolekce Teressa, která představuje stejnou zakázkovou výrobu a lze jej tak kombinovat.

836

Květnová sleva 15 % se však nevztahuje pouze na kolekci Amalia. Ve slevě najdete také další kolekce nábytku z masivu, podobného rustikálního, i zcela odlišného stylu.

Další kolekce nábytku v květnové slevě 15 %:

Masivní nábytek Alexa je klasikou mezi dřevěným nábytkem. Kolekce obsahuje především nábytek do obýváku a s jeho výběrem vytvoříte stylové obývací stěny z masivu, opět zakázkové výroby. Tento nábytek na míru Vám poskytne barevné provedení dle vašeho výběru.

Unstitled 7

Dřevěný nábytek Carisa nabízí zakázkovou výrobu v barvách bílé či šedé, vždy v kombinaci s masivní dubovou deskou. Vzniká tak luxusní venkovský nábytek, který je bílou barvou a masivní deskou specifický. Venkovský interiér s nábytkem Carisa. Stůl z masivu / jídelní stůl bílý, s masivní deskou přírodního odstínu, bílé komody z masivu, TV stolek bílý, botník bílý s masivní deskou a další nábytek z masivu.

Kolekce Carisa nabízí masivní nábytek do ložnice, stylový nábytek do obýváku, masivní nábytek do předsíně i nábytek do jídelny. To vše nyní se slevou 15 %.

Untitled 4

Nábytek kolekce Paloma obsahuje především nábytek do předsíně z masivu a nábytek do obývacího pokoje z masivu.

Dřevěný botník z masivu bukového dřeva s dýhou a intarizií, dřevěný psací stůl se sekretářem, konferenční stoly z masivu, to vše v kolekci masivního nábytku Paloma, nyní se slevou 15 %.

440.080 Shoes case

Akce -15 % na tento stylový nábytek pouze v květnu! Neváhejte a udělejte si při této příležitosti radost s tímto zakázkovým nábytkem.

Tým Malvarosa