Španělský nábytek na míru: Široká barevná paleta

Přizpůsobte nábytek svým představám a fantaziím a nakombinujte si jeho barevné provedení přesně podle sebe.

61-single-default

 

Tato možnost je zde díky ruční zakázkové výrobě tohoto designového španělského nábytku, prezentovaného jako středomořský nábytek. Tento designový nábytek na míru obsahuje vzorník barev, ze kterého volíte barevné provedení nábytku (v poznámce u objednávky uvádíte barevné kombinace dvířek, šuplíků, zad a dalších detailů, podle svých představ). Úchytky tohoto španělského nábytku jsou k dispozici ve stříbrné a zlaté barvě, nebo mohou být dřevěné, v barvě ze vzorníku.

Untitled 1

Vzorky dřeva těchto luxusních kolekcí nábytku si můžete osobně prohlédnout v našem showroomu v Praze na Francouzské ulici, stejně jako katalogy tohoto zakázkového nábytku.

aUntitled 8

Pokud preferujete klasický dřevěný nábytek, v odstínech hnědé, je opravdu z čeho vybírat. Luxusní rustikální nábytek s viditelnou hrubou strukturou dřeva, medově zabarvený nábytek, tmavý dřevěný nábytek ořech, i světlé přírodní dřevo a další. Rustikální obývací pokoj z masivu, rustikální ložnice a další stylové místnosti s tímto zakázkovým nábytkem.

Untitled 9bbbb

aUntitled 11s upraveno

Untitled 23d

Bílý nábytek z masivu je další milovanou klasikou, opět k dispozici v různých odstínech bílé či texturách dřeva.

Untitled 8cc

Untitled 14 37C_2_COMEDOR_FONTANA_GRUPOSEYS

 

Bílý nábytek do ložnice Vám s tímto zakázkovým výrobcem poskytne obrovské možnosti. Bílá komoda z masivu, bílá šatní skříň, bílá dřevěná postel / čalouněná postel a nesmí chybět bílý noční stolek. Další doplňky v bílé barvě, jako je bílé zrcadlo, bílý dřevěná lavice s čalouněným sedákem a další, zde na výběr. Výsledkem je vždy luxusní ložnice s elegantním tónem.

 Untitled 6d

Untitled 16

Následuje klasika kombinující masivní dřevo přírodního odstínu s bílou barvou. Touto kombinací vytvoříte luxusní obývací pokoje a obývací sestavy, luxusní jídelny a jídelní sety z masivu, luxusní nábytek do pracovny, stylové ložnice, předsíně a s takto bohatým výběrem vlastně jakékoliv místnosti.

40C_1_COMEDOR_FONTANA_GRUPOSEYS 17C_1_COMEDOR_AMBERES_GRUPOSEYS

Untitled 18

Alespoň jako ochutnávku dalších stylových barevných kombinací můžete vidět nábytek do obývacího pokoje. Možností je však nespočet a představivosti se meze nekladou.

Untitled 10ff

Untitled 4_1 Untitled 12

 

Rádi bychom také upozornily na zakázkový nábytek do dětského pokoje. Bohatý výběr a barevné kombinace poskytují široké možnosti a vysněný dětský pokoj na míru je na světě. Dětský nábytek může hrát všemi barvičkami. Zakázkový nábytek do dětského pokoje je k dispozici především v katalogové verzi, kterou naleznete v naší kamenné prodejně na Francouzské ulici, kde na základě konzultace vytvoříme pokoj podle vašich představ.

Untitled 24

aa42A_1_JUVENIL_DORMITORIO_APILABLE_GRUPOSEYS

Návrh vašeho vlastního nábytku na míru tak poskytuje maximální možnosti, pro sjednocení s vaším interiérem. Udělejte si nábytek podle sebe a nesnižujte své nároky na vzhled z důvodu nedostatečné nabídky nábytku. 

Díky barevným možnostem můžete vytvořit skandinávský nábytek, rustikální nábytek, provensálský nábytek či venkovský a přizpůsobit se lze i dalším stylům bydlení. S výběrem tohoto designového nábytku jistě budete spokojeni a okouzleni, zejména jeho kvalitou, vzhledem i jeho propracovanými detaily. Luxusní bydlení s tímto zakázkovým nábytkem na Malvarosa.

Untitled 2_1

   ** Tento zakázkový nábytek je rozdělen do sad nábytku, kde má každá nějaký specifický znak, kombinovat je mezi sebou však není problém, i na uvedených fotografiích jsou kolekce kombinované. Internetová nabídka není kompletní nabídkou výrobce. Kompletní nabídku naleznete v kamenné prodejně, v katalozích výrobce.

 

Untitled 26

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na email info@malvarosa.cz.

Váš tým Malvarosa