Lavice pro Váš interiér

Známe je jako nejjednodušší element, co se týče nábytku. Plochá deska se čtyřmi nohami je však již dávnou minulostí a v současné době právě tímto kusem nábytku můžete dovést svůj interiér k dokonalosti. Samozřejmě není účelem mít lavici v každé místnosti, ale na určitých místech a v osobitém provedení může být tím pravým doplňkem, který místnost nejen vyzdobí a zútulní, ale stane se také praktickým pomocníkem.

51-single-default

Lavice do předsíně či chodby

Tento prostor asi napadne každého jako první. Lavice v blízkosti botníku poskytne důležitý prostor pro pohodlné obouvání bot i pro odložení věcí. Jedná se o krátkou dobu využití a vhodné jsou tak jakékoliv typy, které stylově zapadnou či naopak budou vzhledem vyčnívat a upoutají tak pozornost ihned po vstupu.

1 lavice

Lavice Forja Yuyu poskytne odkládací prostor navíc, díky protáhlým a zahnutým bočnicím a svým tvarem skvěle padne například pod nástěnný věšák na kabáty, pod který se dá při nedostatku prostoru šikovně zasunout, a přesto díky výrazným bočnicím zůstane na očích.

lavice-spartan-calounena-s-dvema-zasuvkami

 

Lavice SPARTAN poskytne luxus a eleganci. Pohodlnou a měkkou sedací část ocení jistě každý. Avšak opatrně s domácími mazlíčky, kteří si po venkovní procházce v dešti rádi vysuší packy na měkkém a světlém místečku.

Přední čelo postele

Pokud Váš domov oplývá rozměrnou ložnicí, tak stylová lavice umístěná před postelí nesmí chybět. Tato kombinace není klasikou jen u luxusních zámeckých ložnic, ale je dnes již zcela běžným provedením.luxusni-rustikalni-lavice-teressa-calounena

Luxusní rustikální lavice Teressa tuto funkci skvěle zastane. Má klasický rustikální  vzhled, který si díky její zakázkové výrobě můžete přizpůsobit svým potřebám.

designova-lavice-mongolian-fur-ovci-vlna

Designová lavice Mongolian Fur z ovčí vlny je unikátem této kategorie. Nevšední vzhled této lavice skvěle padne do designových interiérů. 

Dlouhé chodby

Prázdné, dlouhé chodby, čím je asi tak doplnit? Na stěnách těchto prostorů nesmí chybět rozměrná zrcadla, a pod nimi je právě to vhodné místo pro lavici. Ať už se jedná o moderní, art-deco či barokní zrcadlo a prostor, z našich stylových lavic jistě vyberete.

luxusni-art-deco-lavice-ginebra

 

Luxusní art deco lavice GINEBRA svým nevšedním designem padne do mnoha interiérů, které obzvláštní o svůj osobitý vzhled.

luxusni-provence-lavice-cedric-100cm_1

Luxusní provence lavice Cedric, až antického vzhledu,  svým kouzlem zajisté zapůsobí na každého.

Kuchyně či jídelní kouty

V těchto prostorách často koukáme po dlouhých lavicích pro více osob, nebo naopak malé lavice, které kuchyň vyzdobí a zároveň poskytnou posezení u jídelního stolu. Velice oblíbené jsou zde Provence či venkovské lavice.

vintage-zahradni-lavice-grace-116cm stylova-provensalska-lavice-lucy-s-uloznym-prostorem
luxusni-lavice-genesis-180cm-akacie-antracit masivni-lavice-giant-170cm-akacie-teakgrau

 

Obývací pokoj

Obývací pokoj má za úkol poskytovat pohodlí a hřejivý pocit domova. Výběrem praktického doplňku, jako je zde lavice, máte možnost tuto atmosféru podpořit, nebo například oživit a zpestřit.

calounena-lavice-toel luxusni-italska-kozena-lavice-vintage-stallion-127cm_1

 

čalouněnou lavicí TOEL jistě neuděláte chybu. Elegantní design, pohodlné posezení a neutrální barva příjemně doplní většinu obývacích pokojů.

Dále pak kožená klasika prvotřídní kvality , která uspokojí i ty nejnáročnější uživatele: Luxusní kožená lavice Vintage Stallion.

designova-lavice-ibiza-ii-100cm-patchwork

Naopak designová lavice Ibiza Patchwork jistě zajistí zpestření prostoru a interiér s ní bude hrát všemi barvami.

Máte již svého kandidáta? Prohlédněte i další designové lavice na Malvarosa.cz: lavice a vyberte Váš nový skvost. Přijďte se také podívat na stylové lavice do našeho pražského showroomu, kde Vás rádi uvidíme a rádi Vám pomůžeme s výběrem.