Ratanový nábytek v jídelně

S ratanovým nábytkem se většinou setkáváme na terasách, balkonech či u zahradních altánků. Ratanový nábytek už však dávno není pouze zahradním nábytkem, právě naopak, stále častěji se s ním setkáváme i v interiéru. Umíte si ho například představit ve vaší jídelně?

41-single-default

 

D2

Ratanový nábytek se hodí do interiérů, které dýchají historií. Je vhodný jak pro vintage styl, tak pro styl shabby chic či interiér, který má blízko k přírodě. Ratanové židle mohou skvěle dotvořit charakter vaší jídelny. Hodí se zejména k masivním dřevěným jídelním stolům.

D3

Celkový vzhled jídelny získá díky ratanovému nábytku velmi příjemný vzhled. Zajistí vám také pohodlí a komfort, díky kterému se budete cítit jako na dovolené v tropech. 

K dotvoření správné atmosféry využijte jemné odstíny bílé a béžové, v doplňcích se nebojte ani kontrastní černé. Rovněž se zaměřte na příjemné textilie, ať už na záclonách, ubrusech či podsedácích a polštářích. K ratanovému nábytku se také hodí zelené rostliny ale i luxusní stříbrné svícny či svítilny. Pokud zachováte jednolitý barevný charakter jídelny v přírodních odstínech, v doplňcích a dekoracích můžete zdůraznit váš jedinečný styl.

D4

Ratanový nábytek se stále více objevuje i v moderních interiérech s čistými liniemi a minimalistickým stylem. Díky přírodnímu materiálu dodá jídelně útulný vzhled a teplo domova, které se v minimalismu mnohdy ztrácí.

D5

Ratanové židle se vyrábějí v různých provedeních od elegantních přes originální a stylové kusy až po pohodlná křesla. Nebojte se pohrát s fantazií a experimentovat s různými kombinacemi.

D6

Zajímavé ratanové jídelní židle a křesla najdete také v našem obchodě, jen se nechte inspirovat:https://www.malvarosa.cz/ratanovy-nabytek/

zidle-gris zidle-piramida-rattan zidle-new-white-salsa zidle-rattan-banana-circulos-elegant zidle-merapi-rattan-calounena zidle-fuera kreslo-ratanove-marron-oslo
ratanove-kreslo-marron-antic-uno ratanove-kreslo-natural kreslo-marron-uno kreslo-new-jaipur-blanco stojan-se-dvema-kosiky-rattan-86cm kreslo-blanco-solido kreslo-zahradni

 

Tým Malvarosa