Ložnice s vůní moře

Pokud toužíte ve vaší ložnici vytvořit bezstarostnou a klidnou atmosféru jako na pláži, středomořský styl je pro vás jako stvořený. Pomocí studených barev, přírodních textur a přímořských motivů, můžete vytvořit svěží, uvolněný vzhled, díky kterému se budete každý den cítit jako na letní dovolené.

40-single-default

more 2

Základem středomořského stylu by měla být bílá či krémová barva. Kromě toho použijte velké množství dalších přírodních odstínů - šedou, modrou či pískovou. Ideální je použít dřevěný nábytek v bílé barvě nebo v přírodním provedení. Základem je velká, pohodlná postel se spoustou polštářů s námořnickými motivy. K posteli dolaďte noční stolky, lampy či komodu.

more 3

Potom naplňte místnost příjemnými texturami, tkanými či pletenými koberečky a polštáři, které pomohou změkčit jednoduchou bílou nebo šedou paletu barev. Inspirovat se můžete různými dekoracemi a doplňky s motivy moře - klidně použijte suvenýry z dovolených, jako jsou mušle, zarámované pohlednice či motivy lodí, majáků a pláže.

Příjemnou atmosféru dotvoří i svíčky, lucerny či lucerny, ale i proutěné koše a deky.

more 5

Odvážnější mohou použít kombinaci dřevěného nábytku v přírodním provedení v kombinaci doplňků v námořnických barvách, tedy v bílé, červené a námořnické modři. Nebojte se trochu experimentovat a použít originální dekorace v podobě kormidla či pádel. Postel oživí originální povlečení s tématem přístavu.

more 6

K středomořskému stylu se hodí tzv. shabby chic, tedy ošoupaný vzhled nábytku. Stačí když do ložnice zakomponujete jen jeden takový prvek, kupříkladu zrcadlo s patinou nebo komodu ve vintage stylu.

more 7

Středomořský styl nadčasový vzhled, který lze snadno přizpůsobit tak, aby odpovídal vkusu každého. Ať už chcete vytvořit moderní vzhled s nádechem azurového moře, vyzkoušet nápady se starožitnými poklady nebo chcete mít v ložnici atmosféru, jakoby jste se opalovali na slunné pláži, kombinací bílé barvy a pastelových doplňků nic nezkazíte. 

Inspirovat se můžete i nábytkem a ložnicemi značky Verona na naší stránce. Nebo si vyberte ze široké ložnicové nabídky: https://www.malvarosa.cz/loznicove-sestavy/.

komoda-se-tremi-zasuvkami-blanco-verde prirucni-stolek-vera-ve-stylu-provence stolni-lampa-gris-decapado-66cm kreslo-usak-vera stojan-na-vino-lighthouse

 

Tým Malvarosa