Atmosféra Orientu

Interiéry v asijském stylu vyvolávají obraz klidu. Většina z nás se ráda vrací domů do klidného příbytku, který nám umožňuje uniknout od uspěchaného světa. Orientálním interiérem vytvoříte prostředí harmonie a rovnováhy. Zařízení ložnice v orientálním stylu chce však mnohem víc než jen přidání několika exotických dekorací.

39-single-default

orient 2

Asijský design je spojením několika různých stylů, které přecházejí od japonských a čínských inspirací až do exotických indických témat. Přesto mu většinou dominují orientální vlivy, které vznikly na Dálném východě před několika staletími. Jak můžete tyto fascinující prvky začlenit do designu svého domova se zachováním svěží a moderní atmosféry?

orient 3

Asijský orientální design je ve skutečnosti spojením několika různých stylů. Je důležité vědět, že každý styl má své typické prvky. Japonský styl designu je přirozeně jednoduchý, minimalistický a má blízko k přírodě, přírodním materiálům a odstínům

Oproti tomu tradiční čínský interiér je mnohem bohatší, dominuje mu královská červená, zlaté zdobení, podmanivý nefrit a plyšové fialové odstíny.

orient 4

Typický indický styl je barvitý, symbolizuje oslavu života a používá tradiční indické motivy. V případě, že se snažíme vytvořit fúzi asijských stylů, nejlepším řešením je držet se japonských interiérů doplněných o příjemné čínské vzory a barvy. Dodáme ještě několik uměleckých děl a bohaté textilie a asijský styl je na světě!

orient 5

Čisté a jasné linie, minimalistické dekorace a elegantní symetrie jsou přirozenou součástí asijského designu ovlivněného japonským stylem. Tyto prvky umožňují snadno začlenit orientální téma do současného prostředí s několika kusy jednoduchého nábytku. Zaměřte se na jedinečné postele či noční stolky, které se stanou dominantou vaší exkluzivní ložnice. Klidně se inspirujte i filozofií Feng Shui, která se rozvíjí již staletí.

orient 6

Ať chcete vytvořit dramatické nebo uklidňující prostředí, asijské motivy nabízejí úžasný způsob, jak dát svému domovu dokonalý a exkluzivní nádech. Dávejte však pozor na orientální doplňky, v tomto případě je méně více.

Inspirujte se našimi orientálními doplňky!

17353 17391 6123-small_default 15962-small_default

 

Stejně se také inspirujte nabídkou nábytku v našem obchodě a vytvořte si klidné útočiště s atmosférou Orientu. I v naší nabídce naleznete zajímavé inspirace na ložnicové sestavy

Tým Malvarosa 

Barbora Babicová