Zrcadlíme bydlení

Zrcadlový nábytek byl používán po staletí, také v minulosti ho lidé obvykle používali ve svých ložnicích. Využívali ho z praktických důvodů. Zrcadla jsou obvykle používány ke kontrole našeho vzhledu, nebo při přípravě k odchodu ven a tento proces začíná v ložnici. Samozřejmě, že po nějakém čase si lidé uvědomili, že zrcadlový nábytek přichází s několika dalšími výhodami, takže není divu, proč moderní domácnosti mají tento typ nábytku rovněž i v ostatních místnostech.

38-single-default

Podívejte se, jak Zrcadlový odkládací stolek na úvodním obrázku přináší lesk a vynikající vzhled do tohoto nastavení.

komoda-se-tremi-zasuvkami-brillante nocni-stolek-verona-dos

 

Podle mnoha odborníků tento trend bude pokračovat i do budoucna navzdory průběžným změnám prezentovaných stylů nábytku a vzorů. Takže, pokud hledáte nábytek do některé místnosti, především do vaší ložnice, vždy byste měli zvážit kusy nábytku se zrcadlovými plochami. Nejlepší na tom je, že můžete najít nábytek v mnoha různých provedeních a umístit na něj oslňující zrcadlové panely.

Tento noční stolek se dvěma šuplíky se zrcadlovou hrudí skvěle padne k zrcadlové skříňce se šesti zásuvkami a dvířky, nebo také k zrcadlovému toaletnímu stolku se zásuvkami.

zrcadlovy-nocni-stolek-se-dvema-supliky zrcadlovy-toaletni-stolek-se-zasuvkami_2

zrcadlova-skrinka-se-sesti-zasuvkami-a-dvirky_1

Velký nábytek se zrcadlovými deskami se používá k vytvoření lesku a odrazů ve svém okolí, takže Váš pokoj nikdy nebude vypadat jednotvárně. Bude vypadat mnohem zajímavější a také neobvyklejší. Další skvělá věc na zrcadlovém nábytku je jeho schopnost poskytovat více světla v místnosti. Může odrážet sluneční světlo v celé místnosti a vytvořit ji tak světlejší a teplejší. Dále, prostor je rozhodující pro vzhled a funkčnost každé místnosti. Chcete-li vylepšit vzhled svého pokoje, tak se můžete vždy spolehnout na nábytek jako je tento, protože s ním jakákoliv místnost bude vypadat větší, než ve skutečnosti je. Navíc, mnoho lidí používá vhodnou výzdobu spolu se zrcadly pro zvýšení jejich vlivu na celkový vzhled.

Ohromující zrcadlový noční stolek (Konzola dvoudveřová) doplněná křišťálovým lustrem a zrcadlovou komodou. Osobní věci se hned stanou více okouzlujícími s tímto zrcadlovým nábytkem.

palais_large

konzola-dvoudverova

Pokud se rozhodnete pro elegantní zrcadlový nábytek do jakékoli místnosti, tak si také všimnete velkého rozdílu při použití svítidla v místnosti. Účinky lustrů se zvýší a budete moci vytvořit fantastickou atmosféru v místnosti. Tento rys zrcadlového nábytku bude užitečný zejména pro lidi, kteří chtějí vytvořit romantickou atmosféru, které nemůže být dosaženo s nábytkem z masivního dřeva. Není pochyb o tom, že tento specifický druh nábytku nabízí elegantní a prvotřídní vzhled Vašeho domova. Je jen na Vás vybrat počet kusů nábytku se zrcadly v každém pokoji. Můžete použít pouze jeden nebo několik kusů nábytku, které mají zrcadlové plochy a umístit je na různých místech v místnosti.

Zde vidíte ukázku provedení lustrů, které ještě více rozzáří zrcadlový nábytek a jeho okolní atmosféru.

lustr-lagrima lustr_1 lustr-universo

 

Zrcadlové skříně a zrcadlové skříňky můžou být skvělým doplňkem jakéhokoli prostoru. Kromě poskytování šarmu do prostoru, také pomáhají při péči o Vás samotné. Zrcadlové komody jsou k dispozici v desítkách různých, atraktivních vzorech, designech a stylech a je jen na Vás najít ten správný.

art-deco-vitrina-venice zrcadlova-satni-skrin_1

pribornik-negrodorado-se-zrcadlovymi-dvirky_1

Zrcadlové konferenční stolky jsou také poměrně populární. Vaši hosté budou určitě více než spokojeni pokud se zjistí, že hostitel jim servíruje na prvotřídním zrcadlovém stolním nábytku.

konferencni-stolek-uno konferencni-stolek-espejo

konferencni-stolek-ovalny

Ohromující zrcadlový bufet doplňuje celkový appeal místnosti.

Screen-Shot-2016-03-27-at-3.01.09-PM_large

Máte-li zájem o zrcadlový nábytek, můžete se vždy spolehnout na náš e-shop Malvarosa.cz. Máme širokou škálu zrcadlového nábytku za rozumné ceny. S pomocí našich produktů můžete přidat důmyslný dotek vaší ložnici, obývacímu pokoji nebo jakémukoliv jinému prostoru Vašeho domova. Můžete také využít náš okouzlující nábytek ve Vašich kancelářských prostorách. Tento mix luxusu s komfortem, který náš zrcadlový nábytek poskytuje, Vám také pomůže pozvednout oblast, kterou se snažíte inovovat. Máme kusy luxusního nábytku, které pro Vás poskytují ty nejlepší funkce.

zrcadlova-kralovska-postel

Tým Malvarosa