Opomenutý pomocník do předsíně

Ačkoli je předsíň většinou nejmenší částí našeho domova a netrávíme v ní moc času, jde o vstup do obydlí a tudíž nemůže zůstat nepovšimnutá. Právě předsíň utváří svým prvním dojmem názory příchozím návštěvníkům. U zařízení předsíně tedy nejde pouze o funkčnost, ale také o stylovost.

36-single-default

predsin_taburety_2_1

Všichni jsme zvyklí, že v předsíni se většinou nacházejí šatníkové skříně a šatníkové sestavy, věšáky či botníky. Kromě toho, že předsíň by měla být zařízená funkčně - měla by mít dostatek úložného prostoru a zabezpečit pohodlný příchod a odchod z naší domácnosti. Né vždy se ovšem zmíněná pravidla podaří dodržet, vzhledem k tomu, že většina z nás je omezená dispozičním řešením jednotlivých části domu či bytu.

predsin_taburety_3

Na to, aby i malá předsíň vynikla a stála se tzv. bránou do obydlí, je důležité věnovat jí stejnou pozornost při zařizovaní, jako věnujeme centrálním částem domu či bytu. Úžasným doplňkem, který ozvláštní prostor je taburetka. Taburet dokáže oživit celou předsíň a přidat jí na originalitě, zároveň také plní praktickou funkci při nazouvání bot, proto je přezdíván opomenutým pomocníkem.

predsin_taburety_4

Zda si už vyberete moderní taburetku nebo taburetku v oblíbeném retro stylu, určitě tím neuděláte chybu! V současnosti se taburetky vyrábějí z různých materiálů, v různých stylech, barvách a provedeních, takže není těžké sladit tento funkční doplněk s jakoukoli předsíní. Nemusíte setrvat pouze při klasice, právě taburetka vám dává prostor vyjadřit své pocity a dovoluje popustit uzdu fantazii.

predsin_taburety_5

Široký výběr jedinečných a originálních taburetek na vás čeká i v naší nabídce pod následujícím odkazem: https://www.malvarosa.cz/taburety-sedaci-pytle-a-sedaci-vaky/. Zároveň vás zveme na naše stránky pro eventuální inspiraci při zařizování bydlení. Neváhejte a nahlédněte také do kategorie předsíní.

predsin_taburety_6 predsin_taburety_7 predsin_taburety_9 predsin_taburety_10
predsin_taburety_11 predsin_taburety_12_1 predsin_taburety_14 predsin_taburety_15

 

Tým Malvarosa.cz