Inspirace pro luxusní jídelní nábytek

Příborníky, konzole a komody slouží nejen k uložení nádobí, ale jsou zároveň skvělým kusem nábytku, které výborně kompletují jídelnu - královskou místnost domácnosti.

Navíc v tomto období je nejlepší příležitost k oživení své jídelny novým solitérem a strávit v ní příjemné sváteční chvíle s rodiou a přáteli.

34-single-default

 Milovníci klasického jídelního nábytku upřednostní trendový styl v kompaktních rozměrech v jednoduchýh liníích a přírodních odstínech.

luxusni_jidelni_n_2 luxusni_jidelni_n_3 luxusni_jidelni_n_4_1

Poslední ročník nám přináší jídelní komody a příborníky ve vábivých francouzských tvarech s bohatým zdobením podle vzoru baroka, čimž jidelně dodávají jedinečný vkus. Ideální je kombinovat takovéto příborníky a jídelní skříňky se zrcadlem.

luxusni_jidelni_n_5 luxusni_jidelni_n_6 luxusni_jidelni_n_7

 

Novinkou na trhu je nábytek do jídelny v orientálním stylu s jemnou malířskou výzdobou, která zajímavě oživý domácnost.

luxusni_jidelni_n_9 luxusni_jidelni_n_8 luxusni_jidelni_n_10

Naopak pro osobnosti s vyhraněným stylem bude nejvhodnější retro jídelní nábytek s různými geometrickými avantgardními vzory, ostrými hranami, inspirovaný americkou jídelnou 50 až 60. let minulého století.

Kombinováním s koženámi a kovovými doplňky získáme jídelnu s výrazně přepychovým designem.

luxusni_jidelni_n_12 luxusni_jidelni_n_11 luxusni_jidelni_n_14

Pokud chcete v hostech zanechat nezapomenutelný dojem, určitě nesmí ve vaší jídelně chybět skříňka s příborníkem, komoda či konzola ve vintage stylu s patinou, která je velmi vyhledávaní pro svou autentičnost a originalitu.

luxusni_jidelni_n_16

luxusni_jidelni_n_17

Pro zvýraznění vánoční atmosféry interiéru nenajdeme vhodnější nábytek jako je rustikální nebo starožitný právě pro svou jedinečnou vlastnost spjatosti s přírodou, tradičními hodnotami a návratu k rodině.

Vánoční dekorace se budou výborně vyjímat na rustikální jídelní komodě, vitríně či konzoli v zemitých, jemně zlatých, červených ale i smetanových odstínech pocházejících z francouzského venkova, Mimořádně luxusní vzhled jídelny získáte přidáním kovaných doplňků a dekorací ve starožitném stylu.

luxusni_jidelni_n_18 luxusni_jidelni_n_19 luxusni_jidelni_n_21 luxusni_jidelni_n_22

 

Příjemné prožití vánočních svátků přeje

Tým Malvarosa