Jak vyzdobit dům s nástěnnými zrcadly?

Zrcadlo může být definováno jako nástroj, který tvoří obrazy odrazem a dává skutečnou podobu objektu umístěnému před ním. Zrcadla jsou základní komodity, pokud jde o zdobení jakékoliv místnosti. Ať už v chodbě, koupelně, kuchyni či ložnici, všude lze snadno najít zrcadlo, doplňující a zvyšující jejich atraktivitu. Zrcadla jsou rozlišovány do různých typů podle jejich použití, tvaru, funkce a umístění. Zrcadla fungují skvěle v jakékoli místnosti, ve které jsou umístěny a zajišťují její funkčnost a krásu. Proto můžou být skvělou volbou, jak štědře obohatit Váš domov.

23-single-default

zrcadla_interier_2

V krásném prostředí ložnice (Selleccion 7) černé, nástěnné zrcadlo doplňuje tmavé barvy ostatního nábytku oproti světlé zdi pozadí.

Zrcadla v koupelně

Koupelnové zrcadlo je čistě nutností v každé domácnosti, proč mu tedy nepřidat nějaký styl? Starožitné stylizované zrcadla jsou stále velmi trendy, pokud jde o jejich použití v koupelně. Dává charakter i za normálních okolností jednotvárnému prostředí. Také zrcadlový rám samotného zrcadla přidává velkou přitažlivost Vaší "umývárny", jak je vidět zde u Koloniální koupelny STAR.

zrcadla_interier_3

Stolek se zrcadlem a podsvícená zrcadla jsou pokročilou verzí zrcadel, pokud jde o funkčnost. Přispívají ke snadnému používání reflexní síly zrcadel, jak můžete vidět na obrázku koupelnové sestavy TOSCANA UNO.

zrcadla_interier_4

Pro malé koupelny, může být zrcadlo namontováno přímo za vanou, aby budilo dojem hloubky, jinak malé místnosti. Tato chytrá vychytávka obvykle není známa všem.

Umístění zrcadla nad krbem

Většina domů využívá krb jako ústřední bod místnosti, ve které se nachází. Umístění krásně orámovaného zrcadla na krbové římse, skončí přidáním většího důrazu krbu, zvětšením místnosti a také přidáním reflexního povrchu dekoru umístěnému na plášti krbu.

zrcadla_interier_5

Ukázka umístění zrcadla nad krbem

zrcadla_interier_6

 

zrcadla_interier_7

 

zrcadla_interier_8_1

Překrásným řešením je také tato možnost použití Dekoračního zrcadla ARTESANAL

 

Rozjasněte svou předsíň

Zrcadla umístěné v předsíni provází hosty prvním pohledem. Ve velké předsíní by bylo vhodné umístit konzolový stolek s květinovou výzdobou, lampou a dále nástěnné zrcadlo pro přivítání hostů tím nejpohostinnějším způsobem. Použijte zrcadlový odkládací stolek k dalšímu zvýšení krásy celkového provedení místnosti.

zrcadla_interier_9_1

 

zrcadla_interier_10

zrcadla_interier_11

 

 

zrcadla_interier_12

 

 

Přidejte zájem své chodbě 

Máte-li doma dlouhou chodbu, je možné do ní umístit velké nástěnné zrcadla, zdobená zrcadla, kousky zrcadel nebo skupiny zrcadel visících na bočních stěnách, které pomohou odvrátit zrak při průchodu chodbou a také pomůžou oživit tmu dlouhé chodby.

zrcadla_interier_13

Ukázka oživení chodby pomocí zrcadel

Zrcadla podlahová a jejich masivní dopad 

Stojací podlahová zrcadla poskytují skvělý způsob, jak přidat něco kreativního a speciální do domácnosti. Když přijde na tyto zrcadla, je vhodné vyzkoušet shodu vybraného zrcadla se stávající výzdobou domu. Vždy místnost vytvoří atraktivnější pro oči a také ji vizuálně zvětší. Zde zrcadlo dobře ladí s barvami lustru a shoduje se svým klasickým nadčasovým stylem. Pro ložnice je tento typ zrcadla nejvhodnější a mělo by být umístěno někde, že bude snadné od něj poodstoupit a podívat se na sebe z dálky.

zrcadla_interier_14

Ukázka podlahového zrcadla

zrcadla_interier_15 zrcadla_interier_16 zrcadla_interier_17
zrcadla_interier_18 zrcadla_interier_19 zrcadla_interier_20

 

Je důležité vědět, že způsob jakým můžete vyzdobit Váš domov, odráží Vaše osobní preference a styl, proto pověšením zrcadel v taktických oblastech Vaší domácnosti určitě dáte dobrou auru těm, kteří v ní žijí. 

Nahlédněte proto na náš výběr zrcadel a vyzdobte a zútulněte si s nimi Váš domov.