Španělský rustikální nábytek Elsa

elsa1

Rustikální nábytek Elsa z masivu bukového dřeva je stylovým představitelem klasického nábytku. Jeho specialitou však je zakázkové barevné provedení. Díky širokému vzorníku barev dřeva lze z tohoto rustikálního nábytku vytvořit stylové Provence bílé interiéry, moderní černé, nebo jinak barevně laděné místnosti, dle vašich představ a požadavků. Barvy jsou k dispozici v provedení dřeva, i lakovaných povrchů.

elsa2

Zdobné dřevěné lišty, rámy i kroucené nohy z masivního bukového dřeva a samozřejmě i další součásti, pocházejí z dílen španělského výrobce. Rustikální nábytek OŘECH a TŘEŠEŇ z masivu svým vzhledem připomíná starožitný nábytek, zde ale v modernějším pojetí, které bude nestárnoucí klasikou vašeho interiéru. Plochy nábytku Elsa jsou dýhované třešňovou dýhou, jejíž povrch je upravován do finálních barevných odstínů – dle vašeho výběru.

Klasický španělský nábytek do obývacího pokoje

elsa3

Kolekce obsahuje luxusní dýhovaný nábytek do obývacího pokoje a jídelny. Do obýváku můžete vybírat ze široké nabídky prosklených vitrín, knihoven, TV stolků, konferenčních a příručních stolků.

Prosklená vitrína

Skleněná vitrína Elsa v nejrůznějším provedení. V nabídce naleznete vždy danou variantu vitríny se spodní lištou/soklem a s kroucenými nožičkami. Přesněji velké třídveřové vitríny, dvoudveřové, jednodveřové a specialitou je malá vitrína Elsa, výšky 119 cm. Některé vitríny také mají součástí praktické zásuvky ve spodní části obývací vitríny. Dřevěná vitrína Elsa je k dispozici v mnoho provedeních a zakázková barva pak dělá tuto nabídku opravdu širokou. Oblíbenou variantou provedení je rustikální vitrína/skleník barvy dle fotografií (TŘEŠEŇ - CEREZO 5).

elsa4 elsa5 elsa6

 

elsa7 elsa8

Rohové vitríny

Dále pak rohová vitrína prosklená nesmí být opomenuta, hned v několika variantách. Tato prosklená rustikální koutnice je k dispozici ve třech provedeních.

elsa9 elsa10     elsa11

Televizní stolek

Stolek pod TV opět ve variantě se spodní lištou/soklem, nebo jako TV stolek na nožičkách. Rustikální TV stolek ořech a třešeň a TV stolek bílý jsou velkými oblíbenci. Přesto ale můžete vybírat i z dalších stylových barev stolků pod televizi. Tyto televizní stolky se vyrábějí ve dvou šířkách, 120 cm a 150 cm.

elsa12 elsa13

Konferenční stolek

Konferenční stolky Elsa jsou obdélníkové, nebo oválné. Zvolit také můžete provedení s dřevěnou deskou stolku, nebo se skleněnou deskou. Stylový konferenční stolek bílý, barvy ořech, třešeň, krémový, černý a další. Stolek do obýváku podle vašich představ a požadavků. Podstava stolků, rám a nohy jsou vyrobené z masivního dřeva, deska stolku má kvalitní dýhovaný povrch a celek tak působí perfektním jednotným vzhledem. Ke konferenčním stolkům vždy můžete vybrat jeho menší variantu, jako příruční odkládací stolek.

elsa14 elsa15

 

Klasický španělský nábytek do jídelny

Jídelní kout – jídelní stůl se židlemi, jídelní vitríny a příborník z kolekce Elsa. Luxusní rustikální nábytek do jídelny v barvě třešeň, ořech a dalších variantách dřeva. Nebo jako bílý nábytek do Provence jídelny a další barevné odstíny lakovaného nábytku.

Dřevěný jídelní stůl a židle

Sestava jídelní stůl a židle jsou základním prvkem každé jídelny. U kolekce Elsa je to luxusní jídelní set, který můžete doladit volbou čalounění židliček. Rozkládací jídelní stůl Vám poskytne klasický rozměr 166 cm, který lze v případě potřeby rozšířit na 229 cm. Klasické jídelní židle s područkami a židle bez područek stůl perfektně doplní. Bílý jídelní stůl a bílé jídelní židle z masivního dřeva jsou zde perfektní volbou do Provence a venkovsky laděných jídelen.

elsa16

elsa17 elsa18

Příborník

Velký dřevěný příborník je ideální volbou jako úložná skříňka/komoda do jídelny i obýváku. Poskytuje dostatek úložného prostoru, velký odkládací prostor na vrchní desce a je stylovou součástí interiéru. Obsahuje zásuvky i dvířka a je k dispozici ve dvou rozměrech.

elsa19 elsa20

 

Nejoblíbenější barevné varianty - Třešeň, Ořech

Odstíny třešeň – CEREZO 1 (světlá hnědá), CEREZO 5 ( tmavší hnědá s červeným nádechem)

Odstín ořech – NOGAL 5 (tmavá hnědá s vínovým nádechem)

elsa 21 CEREZO 1
elsa 22 cerezo5
elsa 23 NOGAL 5