Nový showroom Malvarosa - Praha

showroom malvarosa

Rádi bychom Vás uvítali v našem novém pražském showroomu, ve kterém si můžete prohlédnout náš skladový sortiment a zejména ukázky z některých kolekcí nábytku a kde jsme Vám k dispozici.

Najdete nás v Praze, na adrese Bartoškova 22, v pražských Nuslích. Showroom je pohodlně dostupný autem i městskou hromadnou dopravou.

mapa

Spojení MHD lze hledat na zastávky Nádraží Vršovice (tramvaj 2, 6, 7, 13, 14, 19), Kloboučnická (autobusy 124 a 139), Horky (tramvaje 11, 13, 14), Praha – Vršovice (vlakové nádraží). Vše v docházkové vzdálenosti.

Detail naleznete v kontaktech.

vyloha

Vystavené naleznete také krásné skladové doplňky, dekorace a osvětlení, které lze na místě zakoupit, případně objednat další kusy.

Sophia interier

Z oblíbených kolekcí zde naleznete vystavený masivní nábytek Star (dřevo Mindi), Flamingo (Mahagon), italský dýhovaný nábytek Sophia, Isabelle a Ricardo, zakázkový španělský nábytek Elsa (cerezo 5), moderní nábytek vysokého lesku Lauren Silver i Lauren Sand, glamour nábytek kolekce Modern Barock a další.

Na showroomu naleznete také ukázku vyhledávaného palisandrového dřeva (sheesham), akácie a mangového dřeva. Vybavení showroomu se může časem trochu lišit, ale většina těchto kolekcí zůstává stálým vybavením, které Vám bude k dispozici k prohlédnutí.

Star a Modern Barock koutek

V showroomu Vám také rádi ukážeme katalogy nábytku a pomůžeme Vám s výběrem. V našem sortimentu naleznete klasický dýhovaný nábytek, luxusní Art - Deco nábytek, bílý Provence i patinovaný nábytek, industriální nábytek, moderní nábytek a další.

Každý jistě vybere dle svých představ a preferencí. Náš sortiment také naleznete na našem webu www.malvarosa.cz.

katalogy

Logo-white

zakaznicky koutek

kontakt

Jsme tu pro Vás každý všední den, kromě státních svátků.

Otevírací hodiny naleznete v kontaktech.

Těšíme se na Vás.

 

Malvarosa E-shop

Naše webové stránky Malvarosa obsahují veškerý sortiment vystavený na showroomu v Praze a také zejména sortiment našich dodavatelů, který je k dispozici k objednání, s předpokládanou dobou dodání dle konkrétních produktů. Náš sortiment naleznete na webu www.malvarosa.cz.

eshop

Tým Malvarosa