Masivní nábytek kolekce Ribe

ribe uvod velka

Stylový nábytek Ribe do obývacího pokoje, ložnice i jídelny, je vyrobený z masivního dřeva Mindi. Medový odstín dubové barvy tohoto nábytku je stylově kombinován s železnou černou podstavou, bronzovými úchytkami a dalšími doplňky.

Nábytek do ložnice

ribe2

Ložnicový nábytek Ribe představuje dřevěnou zásuvkovou komodu s policí, noční stolek a dřevěné čelo postele. Také se určitě hodí nástěnné police, zrcadlo a další doplňky.

Nábytek do obývacího pokoje Ribe

ribe11

Kolekce Ribe nabízí do obývacího pokoje stylové masivní knihovny, vitríny, TV stolek i konferenční stolek a různé poličky na zeď. Ribe obývací pokoj ve skandinávském či retro stylu si zamilujete pro jeho jednoduchost a originalitu.

Nábytek do jídelny

jidel

Do jídelny můžete zvolit velký masivní příborník se zásuvkami a posuvnými dvířky, jídelní vitríny i jídelní stůl se židlemi z masivního dřeva.  Jídelní stůl Ribe s masivní deskou lze však kombinovat i s jiným designovým sezením k jídelnímu stolu. Díky černé železné podstavě stolu jsou ideální kombinací stylové čalouněné židle s černou kovovou podstavou.

Nábytek do předsíně

Předsíňový nábytek Ribe nabízí zajímavě řešený předsíňový věšák/skříň, který má dvě spodní zásuvky, polici a tyč na kabáty. Také lze využít komodu jako zásuvkový botník, nebo jako úložný prostor pro další nezbytnosti.

ribes2

Tým Malvarosa