Chesterfield sedačky a sedací soupravy

0

Luxusní a designové sezení ve stylu chesterfield, pocházející z Británie, je nestárnoucí klasikou po celém světě. Chesterfield nábytek pravděpodobně nikdy neztratí svůj šarm a kouzlo a jeho výběrem interiér vybavíte stylově, moderně, ale zároveň klasicky.

Historie těchto chesterfield sedaček sahá daleko, ale soustřeďme se na současné trendy. Chesterfield sedačky a pohovky jsou k dostání v nejrůznějších barvách, tvarech, velikostech i materiálech. Pojďme si nastínit nejoblíbenější sezení a sedací soupravy chesterfield.

Hnědá klasika

1 2  3

Kožená sedačka chesterfield je základním pilířem tohoto sezení. Rádi bychom Vám nabídli tuto hnědou sedačku v moderním kabátku. Tato dvoumístná pohovka a třímístná sedačka chesterfield, s klasickým drukováním, je čalouněna příjemným mikrovláknem polyesteru. Tato varianta je na dotek velice příjemná, pružná a odolná. Mikrovlákna polyesteru jsou u sedaček skvělou volbou pro jejich stylový vzhled, připomínající štípenkovou kůži a snadnou údržbu / čištění.

Sametové sedačky chesterfield

Moderní a designové sezení. Sametová sedačka Vám poskytne nejširší možnosti výběru. Barvy od smaragdově zelené sedačky, bílé, až po hořčičnou žlutou, champagne, šedé a další.

4 5
6 7

 

Rohové sedačky chesterfield

Pokud preferujete více pohodlí a nejste zastáncem pouze klasických chesterfield sedaček, je rohová sedačka chesterfield tou správnou variantou. Pohodlím dosáhne vysokých kvalit a pohled na ni je úchvatný.

8

Rozkládací sedačka chesterfield

I u rozkládacích sedaček vyberete z řad chesterfield. Rozložení zde docílíte sklopením opěradla sedačky.

9 10

910

Sedací souprava chesterfield

Sedací soupravy chesterfield sestávají z dvoumístné pohovky, nebo třímístné sedačky a křesla, případně i taburetu, se kterým z klasické sedačky můžete vytvořit sedačku rohovou.

11 0

 

12 13 14

 

15 16 17

 

Rohová sedací souprava chesterfield

18

19 20

 

Tým Malvarosa