Nábytek z masivu: Koloniální nábytek se slevou 15 %

Design vašeho bydlení Vás bude doprovázet po dlouhá léta. Proč tedy vašemu domovu nedopřát kvalitní nábytek z masivu v koloniálním stylu. Po celý duben 2020 jej navíc zakoupíte v 15% slevě a není proto na co čekat.

59-single-default

 ! SLEVA 15 % PO CELÝ DUBEN: KOLONIÁLNÍ NÁBYTEK !

Koloniální styl bydlení představuje jednoduché linie nábytku a jeho základním stavebním prvkem je dřevo. Tradiční vzhled a masivní nábytek se spolu neopomenutelně pojí v koloniální bydlení a jeho praktické tvary lze obzvláštnit barvami, a především stylovým dekorem. Koloniální nábytek miluje například porcelánové doplňky, a právě porcelán může masivnímu nábytku dodat na barvách a osobitosti, co se týče celého designu místnosti. Nepochybíte ani jinými historickými doplňky, které jistě naleznete na bleších trzích, ale i v podobě nových kusů, inspirovaných právě historickými kousky.

Kouzlo dob minulých s dřevěným koloniálním nábytkem Vám poskytne útulné bydlení, které si zamilujete.

0637 (salon 0002b)

Dřevěný nábytek koloniální, se musí vyrábět, jak jinak než z exotického dřeva. Je to především mahagon, typický svou kvalitou, voděodolností a červenohnědou barvou a potom exotické dřevo mindi, které si je s mahagonovým dřevem velmi blízké. Kvalitní mahagonové dřevo i dřevo mindi, tak tomuto koloniálnímu nábytku dodávají na kvalitě a trvanlivosti. Odstín tmavý dub nábytek je velmi podobný a nemusíte jej tak nutně nahrazovat novými kusy, ale lze jej tímto nábytkem i doplnit.

Španělský výrobce nábytku s dlouholetou tradicí pak kvalitu a styl nábytku dovede k dokonalosti. Dřevěný interiér pro vaše nové bydlení zde, nyní se slevou 15 %.

 

Dubnová akce -15 % na nábytek ze dřeva v koloniálním stylu, poskytuje jedinečnou možnost pro nový design interiéru, kde sestavy nábytku celých místností najdete v celé kolekci nábytku a výběr je tak dosti ulehčen, jakmile Vám masivní nábytek určité kolekce padne do oka. A že je z čeho vybírat.

Koloniální dřevěný nábytek, který naleznete v dubnové slevě - 15 % nabízí především kolekce nábytku z masivu, se kterými zabydlíte celý dům či byt a jsou to:

- DŘEVĚNÝ NÁBYTEK KOLEKCE STAR KOLONIÁLNÍHO STYLU: AKCE - 15% duben

- MASIVNÍ NÁBYTEK KOLEKCE FLASH KOLONIÁLNÍ STYL: AKCE - 15 % duben

- MAHAGONOVÝ NÁBYTEK KOLEKCE FLAMINGO: AKCE - 15 % duben

- MASIVNÍ NÁBYTEK KOLEKCE MERAPI ZE DŘEVA MINDI: AKCE - 15 % duben

- DŘEVĚNÝ NÁBYTEK KOLEKCE BROMO: - 15 % SLEVA duben

To vše: jako nábytek online na www.malvarosa.cz.

 

Dřevěný nábytek do předsíně / Nábytek do chodby z masivu

Stěna do předsíně je tvořena několika kusy nábytku a naleznete zde klasické sestavy nábytku pro předsíň. Sestava do předsíně zahrnuje: dřevěná lavice do předsíně / lavice do chodby, předsíňová skříň / skříň do chodby z masivu, dřevěný botník s věšákem, masivní komoda do předsíně i celé předsíňové stěny. Pohlédněte předsíňový nábytek v koloniálním stylu v dubnové slevě 15 %.

kolonialni-botnik-se-dvema-dvirky-a-dvema-zasuvkami-star luxusni-lavice-s-polstarem-star-v-kolonialnim-stylu konzola-se-tremi-zasuvkami-flamingo-v-kolonialnim-stylu

          

Dřevěný nábytek do ložnice / Ložnice z masivu

Luxusní interiéry nemusí být napěchované exkluzivními designovkami. Klasický dřevěný nábytek z masivu se o tento luxusní vzhled postará také. Zmiňované kolekce koloniálního nábytku nabízejí kompletní ložnice a jejich design nábytek tak stačí doplnit stylovým dekorem a luxusní ložnice je na světě. Komoda tmavý dub či komoda dub, noční stolek dub naleznete ve světlé kolekci Merapi, vyrobené však ze dřeva mindi.

0612 (dorm 0002)

Ložnice nábytek z masivu: koloniální dřevěná postel z masivu, luxusní postel s nebesy, dřevěný noční stolek, dřevěná komoda z masivu, úzká koloniální komoda, dřevěná skříň na oblečení / šatní skříň z masivu, dřevěná lavice před postel, šatníkové zrcadlo, ale i domácí sluha na oblečení a další masivní nábytek do ložnice koloniálního stylu zde.

komoda-star-v-kolonialnim-stylu_1 skrin-marco-polo-s-botnikem-flamingo-v-kolonialnim-stylu_1 nocni-stolek-se-3-2-zasuvkami-flash-v-kolonialnim-stylu_1 luxusni-nemy-sluha-flamingo-lorus-kolonial_1 vintage-prirodni-komoda-colonial-s-20ti-zasuvkami vintage-designova-skrin-colonial

 

Dřevěný nábytek do obývacího pokoje / Obývací nábytek

Interiér design pro nábytek do obýváku je velmi důležitý. Obývací pokoj je společenským centrem domácnosti a obývací sestavy by tomu měly odpovídat. AKCE 15 % platí i na koloniální nábytek do obývacího pokoje, tak s chutí do toho.

STAR_05_BIS

Koloniální obývací stěna masiv či dřevěná televizní stěna do obýváku tvoří: Dřevěný TV stůl, knihovna masiv do obýváku, dřevěné skříňky do obývacího pokoje, koloniální vitrína ze dřeva a police z masivu. Toto vše je v obývacím pokoji naskládané tak, aby byla výsledkem jednotná obýváková stěna.

stylova-knihovna-uzka-5-policova-flamingo-v-kolonialnim-stylu kolonialni-vitrina-se-dvema-zasuvkami-a-ctyrmi-polickami-flamingo kolonialni-tv-stolek-star masivni-knihovna-se-dvema-dvirky-a-dvema-zasuvkami-flamingo kolonialni-tv-stolek-se-dvema-zasuvkami-merapi-alto

 

Další nábytek obývací pokoj je situovaný po zbylých prostorách místnosti. Základem je stylová sedací souprava a TV křeslo, dřevěný konferenční stolek / stůl do obýváku, další knihovna nábytek, skříňka do obýváku a design nábytek doplňující, jako je dřevěná truhla, poskytující stylový a dodatečný úložný prostor. Designové křeslo do obýváku v koloniálním stylu, hraje především přírodním krémovým čalouněním, v kombinaci se dřevem, ale i luxusní klasika v podobě koženého křesla je skvělou volbou.

masivni-skrinka-schody-kombinovana-prava-flamingo-kolonialni-styl luxusni-kreslo-m-vintage-grandfather-honey luxusni-kozene-kreslo-brownies-v-kolonialnim-stylu luxusni-dvojita-knihovna-colonial kolonialni-konferencni-stolek-ctvercovy-s-taburetkami-star

          

Dřevěný nábytek do jídelny / Nábytek do kuchyně z masivu

Luxusní bydlení s medovým dřevěným nábytkem koloniálního stylu do jídelny a kuchyně, navíc se slevou 15 %, pouze v dubnu 2020!

STAR_07

 Masivní jídelní stůl do kuchyně, co se týče úložného prostoru pak dřevěná skříň do kuchyně, komoda do kuchyně, regál do kuchyně a co se týče posezení, dřevěné jídelní židle z masivu, jídelní lavice a celé jídelní sety z masivu. S tímto nábytkem stylově zařídíte interiér bytu, co se týče kuchyně a jídelny. Nesmí chybět koloniální příborník z masivního dřeva.

stylova-vitrina-se-ctyrmi-dvirky-a-sesti-zasuvkami-flamingo zidle-calounena-flamingo-kolonial jidelni-stul-flamingo-kolonialni-styl kolonialni-pribornik-s-posuvnymi-dvermi-a-tremi-zasuvkami-star stylova-vitrina-se-sklenenymi-posuvnymi-dvermi-star-v-kolonialnim-stylu

 

Nábytek do pracovny z masivu / Dřevěný nábytek do kanceláře

0758 (Star combi)

Především dřevěný psací stůl masiv/ pracovní stůl, koloniální dřevěná knihovna a pohodlná kancelářská židle nesmí v žádné pracovně chybět. Koloniální pracovna září přírodním masivním dřevem mindi a dřevo mahagon zase červenohnědým tónem. Klasikou je psací stůl s regálem, čili dřevěný sekretář. I home office může mít luxusní nábytek, nyní navíc se slevou 15 %.

V domácí pracovně jistě oceníte i odpočinkový koutek, pro odpolední siestu či četbu oblíbené knihy. Proto je tu ratanové houpací křeslo či proutěné křeslo i například jednolůžko.

Využijte dubnové akce - 15 % a vybavte svou pracovnu tímto luxusním koloniálním nábytkem z masivního dřeva.

psaci-stul-se-sekretarem-flamingo-v-kolonialnim-stylu psaci-stul-s-dvirky-a-peti-zasuvkami-a-vysuvnou-deskou-flamingo_1 kolonialni-psaci-stul-vyskove-regulovatelny-star psaci-stul-merapi-se-dvema-zasuvkami kolonialni-psaci-stul-se-dvema-dvirky-a-dvema-zasuvkami-flash

Koloniální nábytek do koupelny / Koloniální koupelna masiv

Koupelna není žádnou výjimkou, a i tu tímto stylovým dřevěným nábytkem vybavíte.  

STAR_LAVABO

Koupelnový nábytek je především koupelnová skříňka s umyvadlem, dřevěné policové regály, zrcadla a samozřejmě věšák na ručníky. Toto vše, v koloniálním stylu, nyní se slevou 15 %.

kolonialni-koupelna-star_1 kolonialni-koupelna-star (4) kolonialni-koupelna-star (3) kolonialni-koupelna-star (1) kolonialni-koupelna-star (2)

 

Bydlení v koloniálním stylu představuje masivní nábytek, nyní se slevou 15 % po celý duben. Není proto čas na váhání a vytoužený luxusní byt je Vám na dosah, s příjemnou slevou a dodáním do 2 - 6 týdnů.

Dřevěný nábytek v těchto kolekcích zastoupí i rustikální nábytek a možnosti jsou tak široké. Je-li vašim cílem tedy rustikální styl bydlení, pak rustikální stůl, rustikální psací stůl, rustikální židle či rustikální knihovna a další rustikální nábytek toto také představuje a jste také na správném místě. Dřevěný rustikální nábytek se slevou 15 % na www.malvarosa.cz.

Tým Malvarosa