Pozvěte Španělsko k vám domů!

Otevřete dveře a dýchne na vás kouzlo tradičního středomořského stylu. Pořiďte si španělský nábytek s maurskými prvky a můžete se nechat unášet na vlně letního snění.

7-single-default

 

Španělsko je země plná nespoutaného temperamentu i klidného souznění s přírodou. Tento protiklad se promítá i do zařízení interiérů. Chladné kovové prvky, jako jsou kovaná čela postelí, lustry či úchytky, se snoubí s kvalitním dřevem a teplými barvami. Chladivá bílá barva je uzemněná odstíny zelené, hnědé, žluté nebo červené.

4191

 

4203

 

Bílý nábytek do jakéhokoliv interiéru 

Bílá barva písčitých pláží i pěny čeřící se na vlnách se odráží v maurské architektuře v bílých stěnách domů a v bílém nábytku uvnitř. Chcete-li vnést do svého domova

španělský styl, začněte bílým nábytkem, který odkazuje jak k tradičnímu stylu, tak k současným trendům v bydlení. 

Masivní obývací sestava v bílé barvě prosvětlí váš obývací pokoj a typický španělský nábytek dodá vašemu interiéru jedinečnost. Obývací stěna s tradičními zdobnými prvky se stane výrazným prvkem interiéru a zajistí punc luxusu. Jídelnu vybavte masivní jídelní sestavou také v bílé barvě nebo v přírodním tmavším zemitém odstínu.

Doplňky vytvoří atmosféru

Bílý nábytek doplňte bílou výmalbou stěn, evokující španělské bílé štukované stěny. K takto vytvořenému vzdušnému základu pak budete snadno kombinovat barevné doplňky pro doladění té pravé španělské atmosféry. Podlahu zvolte dřevěnou nebo dlaždice terakota, v obou případech hraje roli patina pro dosažení autentického vzhledu. Pokud chcete být opravdu styloví, doplňte interiér o další maurské prvky – textilie s geometrickými vzory, tepané kovové háčky, džbány nebo držáky na láhve s vínem, které ke Španělsku neodmyslitelně patří.

Ve Španělsku má každý kus nábytku své jasně dané místo, není tu nic zbytečného, proto interiér není třeba zahltit. Vybírejte s rozvahou a volte raději kvalitní kousky, které se jen tak neomrzí. Odborníci na španělský nábytek vám rádi poradí a společně vykouzlíte neotřelý a vkusný interiér.

Kompletní nabídka nábytku kolekce BASILEA.