Luxusní a praktický pomocník: Němý sluha

Dřevěný stojan na oblečení je v našich domácnostech zabydlený už po mnoho desítek let. V dnešní době představuje stylový doplněk do místnosti a luxusní místo pro uložení Vašeho oblečení.

Stane se Vaším milým společníkem, na kterého bude spoleh a tudíž také nedílnou součástí domácnosti. Oblečení uloží v přirozené poloze, tudíž nedojde k jeho zmačkání, ba naopak.

S tímto luxusním pomocníkem bude konec povalování oblečení po celém pokoji, oblečení bude mít už provždy své místo.

Luxusní rustikální němý sluha M-Vintage

Němého sluhu najdete různých tvarů, výšek, barev i materiálů, z nichž je vyroben. Ale vždy obsahuje tyto základní součásti: ramínko na sako, svetr či košili a druhé na kalhoty. Součástí mohou být i jiné doplňky, jako prostor pro obuv či šuplíčky pro drobné doplňky.

V naší nabídce naleznete luxusní němé sluhy z masivního dřeva, které obsahují všechny tyto součásti. Například: Luxusní rustikální němý sluha M-Vintage, který je vyroben z masivního mahagonového dřeva, stejně jako: Luxusní němý sluha FLAMINGO Lorus kolonial.

luxusni-rustikalni-nemy-sluha-m-vintage (1) luxusni-rustikalni-nemy-sluha-m-vintage (2) luxusni-nemy-sluha-flamingo-lorus-kolonial

 Další masivní kousek, který se stane stylovým doplňkem interiéru, je také: Luxusní němý sluha STAR v koloniálním stylu. Tento praktický pomocník je vyroben z masivního dřeva mindi.

luxusni-nemy-sluha-star-v-kolonialnim-stylu (1) luxusni-nemy-sluha-star-v-kolonialnim-stylu (2) luxusni-nemy-sluha-star-v-kolonialnim-stylu

Jak jsme již zmiňovali, najdete je v různém materiálovém provedení. Zde máme zastánce kovových němých sluhů, které se hodí zejména do modernějších interiérů.

moderni-nemy-sluha-niquel-135cm

Dále už je jen na Vás, který kousek zvolíte jako nevhodnější pomocník právě pro Vás. Neváhejte a pořiďte si rovnou dva, aby ve Vaší domácnosti nevznikaly spory o tohoto luxusního pomocníka.