Vitrína, která tvoří atmosféru

Ačkoliv se nám může zdát, že vitrína je kusem nábytku, který patří do dobových interiérů a tedy do minulosti, není to pravda. Vitrína má své oprávněné místo i v moderních bytech a domech. Ať už zařizujete obývací pokoj, nebo samostatnou jídelnu, zastavte se při tomto jedinečném kusu nábytku. Tyto interiéry se totiž neobejdou bez kvalitní vitríny. Na výběr máte z různých modelů, které se hodí do moderních, tak i tradičních interiérů.

44-single-default

rohova-vitrina-decco vitrina-verona-se-zasuvkou originalna-dizajnova-masivna-vitrina-lagos-120cm vitrina-basilea vitrina-verona-se-dvema-zasuvkami

Přestože v současnosti se v interiérovém designu upřednostňuje minimalismus a jednoduchost, každá domácnost potřebuje dostatek úložného prostoru a to nevyjímaje jídelny. A právě vitrína je ideálním kusem nábytku na uskladnění jídelního servisu. Inspirovat se můžete provensálským stylem pocházejícím z Francie, kde je vitrína v domácnostech naprostou samozřejmostí. 

V naší nabídce najdete moderní, jakož i rustikální vitríny, které klidně můžete kombinovat s různými styly nábytku. Vitríny jsou většinou vyráběny z masivního dřeva, které jim dodává nádech luxusu. Můžete se rozhodnout, zda chcete vitrínu, která je otevřená, tedy máte snadný přístup k předmětům, které v ní máte uloženy a které můžete takovýmto způsobem vystavovat na obdiv návštěvníků, nebo si vyberete prosklenou vitrínu, která kromě pěkného vzhledu přináší i praktickou výhodu. Váš jídelní servis a ostatní předměty, které do ní uložíte, zůstanou uchráněny před prachem.

Zajímavým řešením jsou vitríny, které mají zároveň funkci jídelního sekretáře. V neprůhledné části totiž můžete uskladnit předměty, které nechcete vystavovat na odiv. Zároveň vám však poskytne prostor s otevřenými policemi, do kterého můžete umístit ty předměty, které mají kromě praktického využití i dekorační funkci.

35-single-default art-deco-vitrina-natural-cinco vitrina-mediterraneo-se-tremi-zasuvkami vitrina-madison knihovna-s-vitrinou-adeline

Ať už se rozhodnete pro luxusní vzhled rustikálních vitrín vyrobených z masivního, mnohdy exotického dřeva nebo vitríny či sekretáře v romantickém provensálském stylu, můžete si být jistý, že se stanou ve vaší jídelně či obývacím pokoji nepřehlédnutelným doplňkem. Právě v případě provensálské či rustikální vitríny je časté využití přímo v kuchyni, zvláště pokud jde o kuchyně spojené s jídelním koutem.

jidelni-vitrina-leicesterve-venkovskem-stylu kombinovana-vitrina-lyon-s-vinotekou-polickami-a-drzaky-na-sklenice-v-provensalskem-stylu vitrina-spartan vitrina-fontana-uzka skrin-plata-natural

Pokud je vám bližší vintage styl, určitě si všímejte vitríny ze skla a kovu s nádechem patiny nebo vitríny ve venkovském stylu. Stále modernější jsou i vitríny v zajímavém barevném provedení, které vnesou do interiéru pozitivní atmosféru a originální vzhled.

Všechny vitríny najdete v našem obchodě, inspirujte se!

tým Malvarosa