Stylové židle pro luxusní jídelny

Jídelna má výsadu královského pokoje domácnosti. Je místností, kde můžeme strávit příjemné chvíle s rodinou i přáteli. Vypovídá nejen mnoho o naší osobnosti, ale usazením návštěvy na vhodné místo jí prokážeme patřičnou úctu. Židle má v hostech nejen zanechat nezapomenutelný dojem, ale poskytnout jim také komfortní sezení a odpočinek. 

25-single-default

Cestovatelé nebo lidé se smyslem pro dobrodružství si zařizují interiér nábytkem v koloniálním stylu. Jídelní židle jsou vyrobeny z tvrdého dřeva teaku, mindi a mahagonu, s charakteristickou hrubou kresbou. Barvy koloniálních židlí jsou nejčastěji zemité, vínově červené a terakotové. 

Designová židle New Jaipur představuje nábytek z koloniální jídelny s asijskými prvky. Materiálem je dřevo akácie s vyřezávanými detaily na nožičkách. Ozdobné kování opěradla jí dodává přepychový design. Teplou dubovou barvou designové jídelní židle Star z masivu oživíme jídelnu zařízenou v africkém koloniálním stylu. Jídelní židle Flash Ohio je inspirována jemností a luxusem Francie. Přidáním bílého podsedáku může krásně vyniknout kontrast barev.

zidle_k_jidelne_2 zidle_k_jidelne_3 zidle_k_jidelne_4 zidle_k_jidelne_5_1

 

Interiér jídelen ve stylu retro se projeví židlemi v jednoduchých geometrických tvarech, mnohdy s asymetrickými prvky. Základním materiálem zůstává dřevo, kombinované je však už i s kovem, chromovanými doplňky, či plastem. Paleta barev se pohybuje od tmavých odstínů přes zlatavé až po bílé.

zidle_k_jidelne_6 zidle_k_jidelne_8 zidle_k_jidelne_9 zidle_k_jidelne_7

 

Vintage jídelní židle nesou známky opotřebení a patiny s dojmem zestárnutí. Svým původním a originálními designem vnesou do interiéru útulnost a osobitost. Jídelna zajímavě zpestří pastelové barvy židlí.

zidle_k_jidelne_10 zidle_k_jidelne_12 zidle_k_jidelne_13 zidle_k_jidelne_11

 

Luxusními jídelními židlemi s bohatým čalouněním, potahy s cvoky v chesterfield stylu nebo v naturálním vzhledu vytvoříme honosnou a mimořádně elegantní jídelní místnost. Výborně se hodí k rustikálnímu, koloniálnímu, ale i modernímu nábytku.

zidle_k_jidelne_14 zidle_k_jidelne_15 zidle_k_jidelne_16 zidle_k_jidelne_17

 

Osobitým nábytkem nejvyšší kategorie jsou přepychové židle z kolekcí Inspiration a Argento. Vyrobeny jsou z tvrdého masivu s nejkvalitnějšími potahovými materiály. Nesmí chybět v luxusním zařízení velkých vilových domů, kde ideálně vynikne jejich krása a umělecká hodnota.

zidle_k_jidelne_18 zidle_k_jidelne_19_1 zidle_k_jidelne_20 zidle_k_jidelne_21

 

Usaďte se, se svými hosty za stůl na naše nejen elegantní a luxusní, ale i pohodlné židle a prožijte společně ty nejpříjemnější chvíle.

Tým Malvarosa.cz