Mahagonový nábytek FLAMINGO

Hledáte pro svůj interiér kvalitní a nadčasový nábytek, který díky svému čistému a rafinovanému provedení nechá naplno působit přírodní krásu dřeva? Kolekce masivního nábytku FLAMINGO je tou správnou volbou!

16-single-default

Mahagonový nábytek kolekce FLAMINGO je typický koloniální nábytek. Jak už napovídá název, genezi tohoto stylu můžeme sledovat již od dob působení velkých koloniálních mocností, jako byla Velká Británie, Portugalsko či Španělsko, expandujícím do celého světa. Míšením tradičních domácích forem nábytku, které si kolonizátoři přiváželi s sebou, s místními exotickými motivy a materiály došlo k vytvoření jedinečného stylu, který se dodnes těší oblibě nejen v post-koloniálních oblastech.

jidelni-sestava-flamingo

Typické je pro něj především užití masivního exotického dřeva, často v tmavých odstínech, jakým je například palisandr nebo mahagon. Právě v tomto bodě se nábytek z kolekce FLAMINGO nejvíce setkává s definicí koloniálního nábytku. Je totiž vyroben z masivního, kvalitního, mahagonového dřeva CAOBA, které vyniká krásným tmavým odstínem s viditelnou přírodní kresbou dřeva. Výrazná barva a jednoduché objemy bez přílišných ozdob pouze doplněné mosaznými úchytkami z něj činí ideální nábytek pro zařízení světlých prostorů, kde bude dodávat teplo a vytvářet kontrast k bílé stěně.

psaci-stul-se-tremi-zasuvkami-flamingo komoda-s-deseti-zasvukami-flamingo zidle-se-zvyslimi-ratanovymi-pruhy-flamingo_1

 

V naší nabídce najdete kusy hodící se do kterékoli části vašeho obydlí, přesvědčit se o tom můžete například u ložnicových sestav či vybavení předsíně, ale pokud bychom měli vybrat místo, pro které je kolekce FLAMINGO opravdu jako stvořená, bude to jednoznačně obývací pokoj a pracovna. A to hlavně díky masivním knihovnám, které unesou veškerou tíhu vašich knih a společně s výrazným orientálním kobercem a suvenýry z cest dodá vašemu bydlení vůni dálek. Navíc spolu s TV stolkem z nich můžete sestavit obývací stěnu přesně podle vašich představ. Solidní pracovní stůl s množstvím praktických zásuvek a velkou pracovní plochou zas bude tvořit dominantu vaší domácí pracovny, a ať už jsou vaše povinnosti jakékoliv, u kvalitního stolu se budou plnit snáze.

psaci-stul-s-dvirky-a-peti-zasuvkami-a-vysuvnou-deskou-flamingo knihovna-se-dvema-dvirky-a-dvema-zasuvkami-flamingo tv-stolek-se-sedmi-zasuvkami-flamingo

 

Přesto, že ke koloniálnímu stylu bydlení patří exotické prvky, nábytek kolekce FLAMINGO sám o sobě je od takovýchto dekorací oproštěn a dá se tedy použít i v minimalistickém interiéru, kde hraje hlavní roli materiál a barva. Je tudíž jen na vás, jak jej doplníte a vytvoříte tak prostor, který bude nejlépe vyhovovat vašemu vkusu. 

Kompletní nabídka nábytku kolekce FLAMINGO 

Malvarosa