Toaletní stolky opět v centru zájmu

Pohled na toaletní stolek v nás evokuje představu starých dobrých časů, ale nenechte se mýlit, patří i do vybavení moderních interiérů. Zvlášť žijete-li v početné rodině, jistě uvítáte svoje soukromé místečko, kde se můžete ráno v klidu nalíčit či učesat a večer připravit na spaní, aniž byste si při tom musela pracně vybojovat místo ve společné koupelně. Toaletní stolky znovu zažívají boom a zájem o ně stále roste.

14-single-default

 

Sitting-Pretty

 

Toaletní stolky nabízí praktické místo, kde si můžete přehledně schovávat svou kosmetiku, parfémy a šperky, kde máte jistotu, že vám vaše věci nebude nikdo přerovnávat a shazovat. Pokud si vytvoříte v zásuvkách toaletního stolku i na jeho odkládací ploše systém, ušetří vám to ráno čas při přípravě na odchod z domova. Toaletní stolek zároveň může vkusně doplnit zařízení ložnice a elegantně podtrhnout styl vašeho interiéru. Záleží jen na vás, jestli si vyberete toaletní stolek v rustikálním nebo industriálním stylu, zda dáte přednost jednoduchým liniím či zdobnosti v téměř barokním duchu. Výběr toaletních stolků je dostatečně pestrý.

Při nákupu si promyslete předem místo, kam toaletní stolek umístíte. Mělo by být blízko u okna, aby vám poskytovalo dostatek denního světla, při kterém je líčení nejrealističtější, neobejdete se ale ani bez vhodné lampičky na večer.

toaletni-stolek-manor-se-tremi-zasuvkami zrcadlovy-toaletni-stolek-se-zasuvkami

 

Nezbytnými doplňky toaletního stolku jsou i taburetky na usednutí a samozřejmě dostatečně velká zrcadla. Někdy se zrcadlo postaví přímo na stolek, ovšem v tom případě vám na stolku zabírá drahocenné místo a zbytečně zmenšuje jeho plochu. Ani zrcadlo, které je přímo součástí toaletního stolku není vždy nejefektivnějším řešením, neboť si tak například nemůžete navolit přesnou výšku zrcadla dle Vašich potřeb. Účelnější a využitelnější je tedy zavěsit si kvalitní zrcadlo nad stolek. Místo toaletního stolku je možné využít  i jednoduchou konzoli, nad kterou se zrcadlo zavěsí. Zvolte větší zrcadlo, které pak budete moct využívat nejen k líčení, ale zároveň i k závěrečnému překontrolování celkového vzhledu.

toaletni-zrcadlo-triptico-70x45 zrcadlo-se-zlatym-ramem-116x70cm taburetka-village-s-calounenim

Prohlédněte si naši nabídku v kategoriích toaletní stolky,zrcadla a taburetky.

Malvarosa